0204 Sokak

Okan bey merhaba
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Öykü hacminde bu 4. Öyküm diyebilirim ki diğer oykulerimin üzerinden muhtemelen 4 yıl sonra kaleme aldım. Öykü seckisiyle birlikte bir heyecan ve istekle konununda uçan daire olmasıyla yeniden bir yazım süreci içerisine girdim.
Söyledikleriniz ve yorumunuzu büyük bir samimiyet hissederek okudum. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve görüş bildirdiginiz için zira benim için çok önemli. Güzel ve samimi bir ortam ve okuyucu kitlesi var burada. Diğer sayfalardaki yorumları ve öyküleri de okumaya çalışıyorum. Henüz çok fazla zaman ayırma şansım olmadı. Ama diğer seckiye kadar hepsini okumuş olacağım.
Çok fazla demleme şansım olmadı dolayısıyla yazım sonrası tekrar tekrar okuyamadım. Hatta ilk gönderdigim dosyada yazım yanlışları daha fazlaydı düzeltip tekrar yolladım ama gördüğüm şu an yine yanlış dosyayı göndermiş olabilirim. Çünkü Begüm’ün Bengü’ye döndüğü dosyada yazım yanlışları çöktü. Tekrar bir kontrol edeceğim.

Aslında en büyük sorun zamansizlik oldu. Tüm öyküyü cep telefonundan yazdım. Akıllı klavyenin azizliği de var biraz. Servis aracı içerisinde tüm gürültüye rağmen odaklanabildigim ve dikkat edebildiğim kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak. Ama bunlar bahane olmamalı yazan insan için. Biraz daha zaman ayirip ozenebilirdik.

  • de, da baglaclari ve ki bağlaç ile telefondan kaynaklı sorun yaşıyorum. Hal böyle olunca da gözden kaçırıyorum bazen. Alışkanlık haline geliyor akıllı klavyenin akilsizligi! Ama kesinlikle dikkat etmek lazım.
    -isimde ki Değişiklik de telefonumdan kaynakli
    -babaannenin aslında normal davranmisti karakter için zaten sonraki paragraflarda açıklamıştı aslında Begum’ün normalde onu beklediğini fakat bu sefer beklememesinin nedenin başka olduğunu.
    -kafamdaki Babaanne karakteri biraz munzur, neşeli veya şakacı biri o yüzden ona böyle bir azgın teke diyaletigi koydum. Ama gözden geçirmekte fayda var haklı olabilirsiniz.
    -caylik bir seyler konusunda haklısınız birazdaha eve aslında öyküye ait olabilirdi. Tesekkurler

Tekrar söylediklerinizi dikkate alarak yeniden bir değerlendirme yapıp oluşturulacak dosyama bu doğrultuda güncellemeler yapacağım.
Yeni öyküler de görüşmek dileğiyle. Çok kiymetliydi yazdıklarınız teşekkürler.