Acı

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Acı – Aylık Öykü Seçkisi

image

Trafik kazası geçirdikten sonra genç kadının hayatında birçok şey değişmişti. Birçok insana şifa veren bu kadın ölümü istiyordu. Bedeni o kadar acı çekmişti ki; ne ruhu, ne de bedeni yeni bir acıyı kaldıramıyordu. Önce bir buluttu gördüğü. Sadece huzur dolu bir boşluk hissediyordu. Mutluydu. Oğlu ayaklarından tutunca ruhu geri dönmüştü bedenine. Ve beraberinde onları da… (DEVAMI…)

Güzel bir konu akıcı bir öykü.kaleminize sağlık.

İlginiz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Güzel mesajları olan iyiliği öven bir öykü. Ancak sanırım biraz kısa kalmış. Final bölümüne geçiş ve final kısa kalmış diye düşünüyorum. Daha uzun ve belli bir ritimle anlatılabilirmiş olaylar. Yine de son tahlilde umut veren ve dilin de güzel kullanıldığı bir öyküydü.

İlginiz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim Murat Bey. Ben de yazımı yeniden okuduğumda sizinle aynı şeyleri düşünüyorum. Final bölümü daha çarpıcı ve uzun olabilirdi. Tekrardan teşekkür ederim. :slight_smile:

Merhabalar;
Kurgunuz; özellikle de şifa olayı çok hoşuma gitti. Fakat keşke şifayı nasıl verdiğini de detaylı olarak bizlere anlatsaydınız.
Sade ve temiz bir dil kullanmışsınız, bu da okuyucu yormadan akıp gitmesine sebep olmuş. Belki de bu yüzden daha uzun olmasını beklerdim.

Eklemeden geçemeyeceğim… Mutlu sonla biten bir şeyler okumayalı çok olmuş! Hikayenizin sonu bu yüzden bende bir tatmin hissi yarattı. Belki temaya biraz yaklaşsa daha iyi olurmuş gibi.

Emeğinize sağlık :sunflower:

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle… Şifalandırmanın nasıl olduğu hakkında bilhassa okuyucu tamamlasın diye ayrıntıya girmek istemedim. Gulyabanilerin dadandığı hasta bir insanın onlardan kurtuluşu ve iyi niyeti ile insanlara yardım isteğiydi hikayemin özü…
Tekrardan teşekkürler, sevgiler…