Ahenk ve Bengi Dönüş

Vay canına!
Ne kadar güzel bir yorum! Kimse neden bir şey yazmıyor diye kaygılanırken bu yorum beni ziyadesiyle mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Bir öykümün bu kadar beğenilmesi beni çok motive etti.

Bahsettiğiniz kısma gelirsek, galiba burada bir açıklama yapmam gerekecek. Öykünün genelinden anlamışsınızdır, Attilâ’nın sinemaya karşı bir ilgisi var. Papillon’a gitmeden önce de Joker gibi giyindiğini görüyoruz ve evinde bu bahsettiğiniz kısmı tekrar ediyor. Aslında o cümleler The Dark Knight filminde Joker ile Batman’in son sahnelerindeki konuşmadan bir alıntı. Zaten Attilâ orada o cümleleri söylerken aynanın karşısında o sahneyi tekrar canlandırıyor. Filmin o bölümünden bir alıntı mı ya da bir gönderme mi artık orayı size bırakıyorum. Ama bunu belirtmek istedim.

Şu paragraf olayını ben de fark ediyorum ama benim yazım tarzım maalesef bu şekilde. Okunuşu kolaylaştırması ve geçişlerin anlaşılması adına paragrafların ilk harflerini bold yaptım. Ama ancak bu şekilde oluyor. Bu tarzı değiştirmeyi pek düşünmüyorum.

Son olarak çok çok teşekkür ederim. Böyle yorumlar insanı gaza getiriyor. Görüşmek üzere, tekrar teşekkürler.