Âlem İçinden

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Âlem İçinden – Aylık Öykü Seçkisi

image

Bu Âlem’de nice keşifler yaptım, nice yerler gezdim ve diyarlar gördüm. Hepsinin de bir hikâyesi vardı. Tıpkı şimdi anlatacağım daktilo ve onun anlatıcısı olan benim hikâyem gibi. Evden çok çok uzakta seyyahlık hayallerimi gerçekleştirmek üzere, Âlem’in en eski yerleşim yerlerinden olan devlerin topraklarında ilk maceralarımı yaşadım. Devlerin nesilleri tükeneli çok oldu. Onlardan kalanları kimse merak… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Farklı bir konuyu oldukça farklı kelimelerle anlatmışsın. Sonunda karakterin de daktiloyu kullanacağını düşünmüştüm büyüyü kırma kısmını okumadan once. Ama sonradan fark ettim ki böyle olması hikayeye çok farklı bir tat katmis. Ben çok begendim. Eline sağlık :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.

Anlatımı çok beğendim, garip bir şekilde o işçi kadrosunun içinde buldum kendimi. Güzel sürüklendim. Yeni hikayelerde buluşma ümidiyle :raised_back_of_hand:t2:

1 Beğeni

Teşkkür ederim Yezdancım :metal:t2:

Öncelikle yazdıklarınız için elinize sağlık demek istiyorum ki bu sayede aşağıda anlatacaklarımı biraz olsun bağışlamanızı bekliyorum… Bence öykü yarım kalmış gibi görünüyor ya da kahramanımızın yazmaktan vaz geçtiğini belirtmeliydi-Kimseye ne yapması gerektiğini söylemek haddim değil ve haddimi aşmadığımı umuyorum- büyücünün cesedini aramaktan vaz mı geçti yoksa okuduklarından mı ürktü… Bir başka konu da böyle bir aleme daktilo ne kadar gereklidir. Üstelik dört adamın zorlukla taşıdığı bir sandıktan çıkan daktiloyu hayal etmekte zorlanıyorum. Bence bir hokka ve bir tüy daha kolay olurmuş yazmak için. Neyse saatin gece yarısını geçtiği bir vakitte yazılan eleştiri kırıcı olmamıştır umarım. Nasıl derler bilirsiniz "her ne kadar sürçi lisan ettikse affola

1 Beğeni