Araştırma

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Araştırma – Aylık Öykü Seçkisi

image

“İpucu yok mu?” Arkasından gelen ses onu ekrandan ayırdı. “Hayır. İfadelerden bir şey çıktı mı?” Kadın başını hayır anlamında salladı. Elindeki kupalardan birini ona verdi. “Hep aynı, paketlerin hiçbiri üstlerinde yazan isimlerden gelmemiş.” Tekrar tekrar oynayan kamera kaydına baktı. “Hâlâ aynı kişi. Neden ona taktın bu kadar? Kaybolan onlarca kişiden sadece biri.” Adam görüntüyü tam… (DEVAMI…)

Merhaba,

Öykünüz polisiye ve tarikat ipuçlarıyla ilerlerken heyecanım artmaya başlıyordu ancak yarım kaldı. Biraz araştırınca önceki öykünüzün de benzer konuda olduğunu anladım. Tüm temaları birbirine bağlayarak tek bir öykü yaratmayı mı hedefliyorsunuz, açıkçası merak ettim. Böyleyse yaratıcı ama tek başına yorum yapmak da şu anda anlamsız. Tarikatı iyice anlamamız gerekiyor sanırım.

Emeğinize sağlık,

Sena

Merhaba,

Keşke biraz daha uzun olsaydı bu öykü. O zaman daha çok tatmin olacağımı hissediyorum. Yinede anlatımınız güzel, samimi. Bu tür polisiye soslu yazılar bana pek hitap etmesede sıkılmadan okuduğumu söylemeliyim.

Kendinize iyi bakın.

geçen ayın tarikatını mı yakalamaya çalışıyorlar?

güzel hikaye. yarım kalmış hissi var sadece. ama bence büyük bir sıkıntı paragraflamada. farklı şeyleri aynı paragrafa yığmışsınız gibi. elinize sağlık.

Merhaba

Bazı öyküler bu şekilde verilebiliyor. Okuyucuya bırakılmış bir noktadan sonrası. Şimdi devamını bitirince zihnimde ben getiriyorum. Elinize sağlık. Ama itiraf etmeliyim Ayşegül’e bende sinir oldum