Aşk

@Tugrul_Sultanzade Selam Tuğrul. Çok doğru düşünmüşsün çünkü Kutlu karakterini oluştururken senden etkilendim. Zaten Kıbrıs da oradan çıktı. :sweat_smile: Bir aşk öyküsü yazacağımı biliyordum, bir önceki öyküm beni psikolojik olarak o kadar zorladı ve bunalıma sürükledi ki daha renkli ve mutlu şeyler yazmak istiyordum. Senin tahripkâr ve platonik aşk kavramının verdiği esinle Kasvet Ulu’nun tuvalinde aşkı resmetmeye çalıştım. Umuyorum başarılı olabilmişimdir.

Kendine mahsus bir sesim olduğunu duymak çok güzel. Muhtemelen beni en mutlu eden geri dönüşler bu şekilde oluyor. Çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere. :pray:

@gayekcelik Selam Gaye. Oysa sonuna kadar kasvetten uzak durmaya çalıştım. Ama armut fazla uzağa düşmüyor herhalde. Yine beni ve karakterlerimi yakaladı bir şekilde. :sweat_smile:

Başlarda temaya çok düz yaklaştığımı düşündüm. Hatta ilk yazdığım taslaklarda daha belirsizdi. Sonra sadece bir özel isimle kalmasını istemedim. Sağır Sultan’a bir kişilik vermeye çalıştım. Onu da öyküdeki karakterlerden biri gibi inşa etmeye çalıştım. Kendine has özellikleri olsun istedim. Bir gelişimi, tanışması, yaşlanması ve mezarı olsun istedim. Bu arada ben de senin gibi süt motifini kullandım, o konuda da eşleşmişiz. Güçlü şeyleri temsil eder anne sütü. :+1:

Diğer konularda;
Aslında Meksika’da, Rusya’da, İstanbul, İzmir, Antalya, Şanlıurfa ve Anadolu taşrasında geçen birçok öyküm var. Bunların bir kısmı blogumda var, bir kısmı da dosyamda. (Gizli dosyam :zipper_mouth_face: :sweat_smile:) Onun dışında Tunç’un biraz daha Angaralı olmasını istediğimden öyle yazdım. Uyumsuz ve göze batan cinsten olmuş olabilir. Belki de hem konuşmasına hem hal ve hareketlerine yansıtmalıydım bu durumu. :+1:

Son olarak Yağmur’a gelelim. Aslında Yağmur’un ne düşündüğünü Kutlu da dahil herkes biliyordu. Ona aşık olmadığını Kutlu biliyordu. Zaten Yağmur böyle bir şeyi ima bile etmedi. Şartların gerektirdiği şekilde bir şeylere tutunma çabasıydı ikisi içinde. Bunu ne kadar anlatabildim bilemiyorum tabii…

Teşekkürler Gaye. Değerli yorumlar, değerli eleştiriler. Görüşürüz. :pray:

2 Beğeni