Aşkımızı Parfüm Yedi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Aşkımızı Parfüm Yedi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Gökte tek bir yıldız yoktu, kaçmışlar derinlere. Evrene saklanmışlar. Bulutlar mı yoksa sis mi arkasına saklayıp sır eyledi. Gökyüzüne kalın, ışık sızdırmayan bir branda çekilmiş gibiydi. Yoktu bir tek Allah’ın yıldızı. Zifiri karanlıkta kendimi dahi göremiyordum. Kıpırdanma şansım yok denecek kadar az. Tanımadığım, yaşayıp görmediğim bir ortamdaydım. Başlangıç noktası Atlantik Okyanusu muydu, tam hatırlayamıyorum. Nasıl… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Selam @Ziya

Çok başarılıydı. Çok beğendim. Edebi yönden dolu dolu, hüzünlü, duygu yüklüydü. Sizin öykülerinizde hep bir arayış var. Geçmişte yaşayan bir psikoloji var. Pişmanlık var; yapamadığımız şeylerin borcu aklımızın bir köşesinde. Bu arayışı herkes hayatında ne eksikse onunla bağdaştırır ama bence o arayış insanın ne için yaşadığıyla ilgili. Hepimiz mutlu olmak için yaşamıyor muyuz? Hep bir adım uzağımızda o mutluluk ama nadiren parmaklarımızın ucu dokunuyor, çoğu zaman ulaşamıyoruz. Bu yüzden bu kadar yorgunuz.

Kaleminize sağlık. Bence bir metnin değeri insana ne kadar çok şey hissettirdiği ile ölçülebilir. Sizinki çok fazla hissettiriyor. Görüşmek üzere. :pray:

Selam @ulu.kasvet
Öykümle ilgili yorumun için çok teşekkür ederim.
Yüreğimden kopardıklarım yüreğinizde yerini bulmuş. Artık sizinle Ýürek Kardeşi olduk.
Hani diyorsunuz “Bence bir metnin değeri insana ne kadar çok şey hissettirdiği ile ölçülebilir.” Bunu başara bildiysem ne mutlu bana.
Çok teşekkür ediyorum yerinde ve isabetli yorumun için.
Daha iyi öykülerde görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

“Ölümümüzün nedenini kendi içimizde taşıyoruz. Kendi içimizde sakladığımız güzellikle.”

Gerek imge yoğunluğu, gerek kurgunun uçucu hafifliği çok başarılı olmuş. Büyük bir keyifle okudum… Özellikle yeryüzünün ve barındırdığı canlıların tarihin hiç bir noktasında olmadığı kadar tehdit altında olduğu bu zamanlarda konu seçimi de oldukça anlamlı,
Tebrik eder yeni öykülerinizi heyecanla beklerim …

Teşekkür ederim @Delal_Llz .Yeni öykülerde buluşmak dileğiyle.