Balina Dışkısı Suyu

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Balina Dışkısı Suyu – Aylık Öykü Seçkisi

image

Gerisinin çok da önemli olmadığını inşa ediyorlar. Mühim olan ileriye doğru ilerlemekmiş. Yapmakmış ve yaptırmakmış. Olmak ve olmamak, asmak ve asmamak ya da dökmek veya sıçmakmış. Kısacası rivayetmiş. Fakat örfmüş, adetmiş. Ayıpmış, yazıkmış. Ama günahmış ya. Azıcık da zavallıymış. E biraz da mahcupmuş. Yalnızmış aynı zamanda. Tabii biraz da gerçekmiş. Aman ne saçma sapan iş?… (DEVAMI…)

Merhaba,

Emeğinize sağlık,

Bu yorum tamamen bir okuyucu olarak metninizin bana hissettirdikleri. İlk iki paragraf sanki bu metne ait değil. Ben öyküyü kafamda Sercan’dan başlatmaya karar verdim. Öykünün fikri çok güzel ama nedenlerinizi sağlam görmedim. Adamın askerden kaçmak için bulduğu çözüm değişik ama karısının bundaki payını anlatan kısım çok havada kalmış. Metin kafamda bir sonuca bağlanmadı.

Karakterleriniz çok renkli, oturttuğunuz zemini biraz daha sakinleştirebilirseniz, bence ortaya çok keyifli bir çalışma çıkabilir.

Sevgiyle

1 Beğeni

Merhaba
Öncelikle teşekkür ederim. Evet, ilk iki paragrafta sanırım aklıma bir fikir gelsin diye biraz boş yapmışım. Sercan’dan başlatmanız gerçekten daha sağlıklı olmuş. Ve nedenler konusuna gelirsek evet haklısınız. Bence de havada kalan çok fazla kısım var. Onların üzerinde biraz daha durabilirdim. Ve tabii ki karakteri renkli bulmanıza sevindim. Teşekkür ederim yorumunuz için sağolun. :blush::blush:

1 Beğeni