Bataklıkta Gözyaşları

Merhaba. Öykülerinizi genel olarak beğeniyorum. Başka platformlara yazdıklarınızı da denk geldikçe okuyorum. Özellikle birkaç sayı önce, Kasap temasına yazdığınız öyküyü çok beğenmiştim, burada gereken değeri görmemişti sanki. Farklı şeyler yapmak, sıradanın dışında çalışmak istediğinizi görüyorum. Zengin bir dil ile çok güzel dünyalar kuruyorsunuz.

Naçizane bir eleştiride bulunmak istedim. Her ne kadar yalnızlığı ve tükenmişliği çok güzel aktarıyor olsanız da öykülerin ayakları hiç yere basmadığı için inandırıcılığı azalıyor. Bir süre sonra öyle olmasa da mantıksız gibi görünüyor. Bunu bilerek yaptığınızı da düşünmüyor değilim çünkü yazım tarzınızda serbest çağrışım çok büyük bir yer kaplıyor gibi hissediyorum. Sadece aklıma takıldığı için belirteyim dedim, kişisel bir durum yani. :sweat_smile:

Öyküyü beğendim, özellikle bardaki kısımlar, irrasyonel diyaloglar. :+1: Cyberpunk havası ve çok derinden gelen felsefi alt metin. Güzel yapıyorsunuz. Cloud Atlas vibeları bile aldım, o derece. Elinize sağlık.

Ek: Şöyle bir resim geldi karşıma. Acaba öyküdeki bahis bununla mı ilgiliydi? Sormak istedim.

2 Beğeni