Bazıları İçin Ölüm Son Değil

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/bazilari-icin-olum-son-degil/

image

Herkes kabız olmanın ne anlama geldiğini bilir, yaşamışızdır, bilinen ama ortaya dökülmeyen bir sır gibi fısıltıyla kulaktan kulağa söylenebilir ancak. Lakin, benim birazdan size anlatacağım türden bir felaketi, kabızlığı deneyimlemek sanırım pek çoğunuzun kurabileceği bir tahayyüle ne uygun ne de zihinlerinize anlaşılabilir düşecek. Ne kadar da kabayım! Özürlerimi kabul ediniz! Adım Oncle, soyadım Cauchemere. Ahh… (DEVAMI…)

2 Beğeni

:clap::clap::clap:

merhaba,
mizahi üslup, çok severim ama başarılıysa. öykü muazzamdı. bakış açısı, anlatım, dil ve benzetmeler… çok keyif aldım okurken. öykü görece kısa bir öykü ama meramını çok güzel anlatmış, kabızlık tam da bu :laughing:

kaleminize kuvvet.

Merhabalar,

Beğeniyle okuduğum üslubunuz bu öyküde de kendini göstermiş. Elbette ikisini de birbirinden oldukça farklı ancak benim yazdığım öyküyle de benzer noktalar içerdiğini görünce daha da bir merakla okudum :slight_smile:

Başka öykülerde görüşmek dileğiyle elinize sağlık,

Merhaba; “Cauchy” öyle demeyi tercih ettiği için böyle yazıyorum çok güzel anlatmış kendini:) Zavallı Hebe… Ellerinize yüreğinize sağlık, çok güzeldi.