Beni Duyuyor musun?

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Beni Duyuyor musun? – Aylık Öykü Seçkisi

image

Korkuyorum. Evet, ölümüne korkuyorum. Bu sefer başaramayacağım galiba. Sesler birbirine karışıyor. Ayırt edemiyorum. Zihnimin bir ucundan diğerine geçiyorum. Düşünmekten ve hissetmekten korkuyorum. Kalp atışlarım hızlanıyor. Bağırışlar duyuyorum. Nihayet biri beni oyundan alıyor. Yarı baygın olanları anlamaya çalışıyorum. Karşımdaki koltukta Sezgi kanlar içinde yatıyor. Bir anlam veremeden, hissizce, çalışanların koşuşturmalarını izliyorum. Yavaş yavaş baygınlığım geçerken bizimkilerin… (DEVAMI…)

Merhabalar;

Öykünüzü sıkılmadan, beğenerek okudum. Merak unsuru öyküyü sürüklüyor. Diyalogları da sevdiğimi söylemeliyim ancak diyaloglarda vücut dillerine ait ayrıntılara daha çok yer verilebilirmiş. Tabi bu benim fikrim.

Kaleminize sağlık, görüşmek üzere…

1 Beğeni

Merhaba.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Forumdan aldığım ilk yorum ve benim için çok değerli.:blush: Öykümü beğenmenize sevindim ve detaylar konusunda haklısınız. O konuda biraz daha kendimi geliştirmeliyim. Görüşmek üzere…

1 Beğeni

Merhaba,

Distopik yazıları oldum olası sevmişimdir. Öykünüzün beni en başından itibaren içine almasının sebebi belki de budur. Aksiyon dolu hikayenizi okurken keyif aldım.

Kaleminize sağlık. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba.
Beğenmenize çok sevindim. Ben de distopik yazıları okumayı ve yazmayı çok sevmişimdir. Bu yazımda başarabildiysem ne mutlu bana.:blush: Okuduğunuz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere…

1 Beğeni

Selam
Kanal değiştirirken bir bilim kurgu filminin sonlarına denk geldiğimin hissiyatına eriştim öykünüzü okurken. Sonu da devam filmini müjdeler gibi bitmiş. Artık kendi düşünce gücümle ikincisini çekeceğim sanırım :slight_smile:
Emeğinize sağlık. Edebiyatla kalın…

1 Beğeni

Selam
Güzel benzetmeniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. :blush:Hikayenin sonu hakkında ise kara delik içine aldıklarıyla sessizliğe gömülse daha iyi olur sanki. Başka kahramanlarımı kara deliğe feda etmek istemem.:grinning: Görüşmek üzere…

1 Beğeni

Büyük bir yapım teklifini elinizin tersiyle ittiniz. Edebi bağlılığınıza hayran kaldım :slight_smile: Siz de hep böyle kalın.

1 Beğeni

Cok guzel olmuş genelde sıkılırım okurken ama kendimi yazının içinde buldum(kara delşl) kalemine saglık ayciş. :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

1 Beğeni

Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.:blush: