Benim Adım Ne?

Merhabalar,

Seçki boyunca birçok maceraya şahitlik ettik lakin Kafdağı’nın oluşumunu herhangi bir yerde bu netlikte okuyabileceğimi beklememiştim. Taşın altına elini koymanın ötesinde dağın altına zihninizden bir parça koymaya ant içmişsiniz adeta ve başarıyla sırtlanmışsınız bu işi.

İsim seçimleri, oluşumun anlatımı öyküye yedirilmiş bir ders niteliğindeydi. Başta coğrafyadan girdik sonrasında işin kimyasal tepkimelerine gittik derken bunu nasıl bir şeyle sınıflandırsam bilemedim. Hayat bilgisinin masal versiyonu diyebiliriz sanırım.

İncelikle hazırladığınız kurgunuz kafamın içindeki kırmızı ARAŞTIR! butonuna birçok defa basmama sebep oldu. “Horst, Garaben bunları biliyorum” derken hızlı bir tarama, çok mantıklı onaylamaları… Ya da “Ülgen Han mı bir bakayım, aa ona temas etmeye çalışıyor Horst bak hele” gibi çıkarımlar eşliğinde okudum öykünüzü. Ki aslında daha fazlası için önereceğiniz bir kaynak varsa incelemek de isterim. Yine bakınmaya devam edeceğim kendimce elbet ama öneriniz de faydalı olabilir mavilikler hususunda.

Bunun dışında epey uzundu fakat dediğim gibi öyküye başladıktan sonra biraz meraklı bir okuru tutma garantili bir eserdi. Kaleminize, zihninize sağlık. İlham iyelerinin cevheriyle kalem sallamaya devam etmeniz dileğiyle!

1 Beğeni