Bir Avuç Çamur

Sevgili Osman,

Öncelikle beni lunaparka götürüp, elimdeki patlamış mısırı ve kolayı alıp, hiç bitmeyen bir korku tüneline kemerlerimi bağlamadan bindirdiğin için teşekkür ederim. Bu öykünün beni soktuğu ruh halinden çıkabilmek için gittiğim Freud isimli çömez psikiyatrist, problemin bende değil insanlığın tümünde olduğunu söyledi, içimi rahatlattı sağolsun. Saatlik ücretin faturasını senin adına kestirdim, nasıl göndermemi istersin? Posta, kargo, eposta? :smiley:

Şaka bir yana, muazzam bir atmosfer içinde yaşanan, karanlık, kasvetli, okuyanın ruhuna işleyen bir öykü kaleme almışsın. Yüreğine, aklına sağlık.

Ben Miyazaki filmlerinin tadını aldım bu öykünde, alsın animasyon yapsın Netflix bu öyküden. Gelsinler Osman Eliuz ile tanışsınlar bir projeye başlamadan önce :smiley:

Yazım dilinin öyküye çok yakıştığı ve leziz bir tat verdiği muhakkak ortada. Kaleminle müthiş atmosferler yaratıyorsun ve içerisine yaşayan karakterler ve akıp giden bir hikaye yerleştiriyorsun. Ne içiyorsan, ben de denemek istiyorum, belki bende de işe yarar. :smiley:

1 Beğeni