Bir Yokoluş Alegorisi (Deliryum)

Sevgili @Yuzuri

Okuyup yorumlaman çok sevindim. Beğenmen de mutlu etti beni. Tahmin ediyorum aslında neden beğendiğini :slight_smile: Duygu yoğun olması muhtemelen. Bazen öyle bazen böyle işte. Mesela ben de bu öykümü ağır buluyorum. O yüzden pek öykü bile demek istemiyorum.
O cümle de seni duraksattıysam amaçladığım olmuş. Çünkü karakter de duraksıyor ve ekliyor rüzgarı. “Oldum olası sigara içmeyi karanıkta ve rüzgarlı günlerde sevmemişti” aynı etkiyi bırakmıyor.

Alevli bölüm de kırmızıya boyamak istedim okuru, acaba oldu mu?

Sonda sorduğun sorunun cevabı bende yok. Okuyucuda bence :slight_smile:

Çok teşekkürler tekrar.

Sevgili @Kursat_Akbulut

Yorumun çok güzel gerçekten mutlu oldum. Kitap, bilmem bakalım büyüyünce belki :slight_smile: Altlarını çizmeyi bende sevmiyorum ama sonra unutuyorum, şimdilerde başladım biraz biraz.
Yalnız tabii sigara içmeye özendirmişim seni, olmadı bu :wink:

Eline sağlık tekrar çok teşekkürler :pray:

Sevgili @MuratBarisSari

Merak ediyordum yorumunu ve çok sevindim. Yine çok detaylı incelemişsin. Bana “vay ben ne yazmışım” dedirttin :))

Başlık konusunda bu sefer tereddüt ettim. Evet biraz okuyucunun gözüne soktum sanki “bakın ne okuyacağınızı bilin” diye. Acaba anlaşılmamak korkusu muydu yine? Bilmiyorum.

Karanlık boşlukların renkli dünyasını kafamdaki gibi çizebilseydim. Bana yağmurun resmini çizebilir misin Abidin? gibi oldu :))

Cümlelerde vardır ritm bozuklukları, redaktör lazım bana :slight_smile:

Tekrar çok teşekkürler. Senin öykünde görüşürüz.

Sevgili @ebuka

Kesninlikle haklısın. Bu ben ben değilim. Beni benden çıkarttı bu virüs. Nerede o benim saçmalıklarım :slight_smile: Gerçi bunda da var biraz o gökyüzündeki balonlar falan.

Katman hissi vermeyi isterken bunu başarmış olmak beni çok mutlu etti. Belki yoğun gelmiştir kesinlikle. Ama işte böyle ben seviyorum ya deneyim sınırları genişleteyim hatta yok edeyim. Birisi geçenlerde bana dedi ki “yani öykünün sınırları genişletilir anlarım da sen yok ediyorsun” Ben de öyleyim işte. ne bileyim belki her kör satıcının bir sağır alıcısı vardır :wink: Yoksa öyle değil miydi o laf :thinking: :sunglasses:

Çok teşekkürler zaman ayırıp okuduğun için

5 Beğeni