Bir

Merhabalar,

Türlü imkânsızlıklar arasında çok şükür vakit bulabildim sizlere dönecek.

@Umut, vaktin ve yorumun için çok teşekkür ederim Umut, beğenmene çok sevindim. Sondaki 200-300 kelime hariç öykünün tamamını tek oturuşta yazdım. Ziyadesiyle garip bir taşınma işlemi çıktı aniden, o sebepten ötürü tekrardan bakmaya fırsatım olmadı pek öyküye. Tekrardan çok teşekkür ediyorum her şey için, güzel vakit geçirdiysen ne mutlu bana ^^

@Gurlino Önce bi’ posta sefaletle açılışı yaptım abi, sonrasında da öfkeyle altın vuruş yaptım. Yerli mekân ve karakterler konusunda gıptayla baktığım senin de öyküye akıcı demen benim için ayrı hoş, beğenmen çok hoşuma gitti. Instagram’a kesinlikle atacağız tabii, Instagram’a atılmayan bir yaşanmışlık gerçekten yaşanmışlık mıdır? Değildir!

Kemal her ortamda bulunan, etliye sütlüye karışmayan, gruptaki diğer insanlara kıyasla daha uzun boylu ve düşük IQ’lu kişi. Umut’a dediğim gibi, fazla aksaklık yaşadım, yoksa birçok karakteri daha da açacaktım ama kısmet olmadı. Tekrardan çok teşekkür ediyorum vaktin ve yorumun için.

@C.Paladros, estağfurullah üstadım, vaktin ve yorumun için çok teşekkür ederim. Yalnız şimdi şimdi düşünüyorum da, zeytinyağı bölümüne ilham verenin bir Egeli değil de Doğu Anadolulu olması gerçekten fazlasıyla ironik. Kendisine buradan selâm ve saygılarımı iletiyorum.

@MuratBarisSari Üzerine makale yazılabilir aslında ama, ne boyum yeter, ne de vaktim. O yüzden bir şey demeyeceğim bununla ilgili :smiley:

1 Beğeni