Bolkar'ın Mızrağı

Merhaba.

Öncelikle hoşgeldiniz Ezgi Hanım. Umarım sizi sonraki öykülerde de görebilme şansına erişirim.

Öykünüzü genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim fakat yarım kalmış öykülere karşı hep bir gıcık olmuşluğum da aklımın bir köşesinde durur, beni yer bitirir. :slight_smile: Yazıyorsunuz yazıyorsunuz, okuyorum okuyorum. Kendimi yazarın dünyasına bırakıyorum. Yeşil yaylalardan geçip, karlı dağları seyrediyorum. Hikayenin atmosferinin temiz havasını ciğerlerimi doldururcasına çekiyorum. Heyecanlanıyorum, kalbim kan pompaladıkça pompalıyor olaylar gerçekleştikçe. Öykünün sonuna yaklaşıyorum biliyorum. Sonra bir anda kalbim duruyor. Bir bakıyorum sevgili yazarımız kalbime kalemini saplamış, öykünün en heyecanlı yerinde kalemi bana devretmiş. Umarım ifade edebilmişimdir kendimi. Bu da yazarın eğlenceli bir oyunudur ya da yöntemi saygı duyuyorum. Ben sadece hislerimi aktardım. :slight_smile:

Öykünüzün bazı bölümlerinde imla hataları yapılmış. Çok önemsediğim bir şey olmasa da öykünün soluksuz okunmasına engel olabiliyor bazen. Son bir defa daha üzerinden geçmiş olsaydınız eminim ki siz de fark ederdiniz.

Öyküdeki zaman geçişleri, şaman esintileri, Toroslar, yaratılan atmosfer, uyandırılan merak duyguları, benim gibi bir okuru öykünün içine çekmeyi başardı.

Kaleminize sağlık. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Sevgiler…