Boşluklu Safidan ile Uçkuhan

Selamlar @ebuka,

Öykümü okuyup, yorumladığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.

Genellikle bir tema için yazmıyorum, daha doğrusu yazamıyorum ama yazma sevdası öz geçmişimde de bahsettiğim gibi ilk gençliğimden beri benimle. Lisedeki edebiyat öğretmenim şöyle derdi, “Evdeki birine not bile bırakıyor olsan, özel bir yazı yazıyor olduğuna inan.” Belki de bu görüşü düstur edindiğimden, günlük mesajlaşmalarımda bile özel bir şey yazıyormuşum duygusuna giriyorum, ilham fln geliyor işte :smiley: Özetle amatörce bir şeyler karalıyor ve bir yerlerde pek paylaşmıyorum ama size böyle hissettirmiş olmak mutluluk verdi.

Ayrıca mizahi dokunuşlar yorumunu da bu Seçki’de sizden almak oldukça gurur verici. Öykünüzdeki küfürün erkek tekelinde olduğu konusu gibi, mizahın da erkek tekelinde kaldığı konusunda bazı şikayetlerim vardır genel olarak. Bu yüzden sizin gibi öykülerinde mizaha bolca yer veren birine bu duyguyu aktarabildiysem ne mutlu bana.

Eleştirdiğiniz noktaya gelince, aslında Safidan da Uçkuhan da benim özel hayatımda çok yakından tanıdığım ve hikayelerinden esinlendiğim iki karakter. Bu yüzden kendimi bir yazar olarak öyküden bağımsız tutmak en zorlandığım kısımlardan biri oldu. Size de yakalanmışım zaten, baksanıza :see_no_evil:

Değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler,

Sevgiyle,

Sena

2 Beğeni