Cadı Katı

Ya bir saniye dışarıdan bakılınca ölü kedilere bayılıyorum gibi bir görüntü mü var? :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: Ya lütfen arkadaşlar benim bir sokak köpeği öldürüldü diye katil olan karakterim var, deniz kızı temasında yazmıştım. Okuyun, Öğleden Sonra Kıyamet öykünün adı. Lütfen! Ben hayvanları severim insanları sevmem; sofrada insan olsaydı bayılırdım evet. Hep yanlış anlaşıldık demek ki. :yum:

Şaka bir yana bu vesileyle öyküyü okudum. @nyphe Ya ben senin öykülerini çok seviyorum, dilini, üslubunu, anlattığın mevzuları çok seviyorum. Ama çok sabırsız bir okurum ben. :sweat_smile: Bu nedenle Gaye’nin de bir iki öyküsünü okuyamadım mesela. Aynı şekilde senin de… Bunu benim sabırsız ve genç bir okur olmama verin lütfen.
Bu öykü ise çok güzeldi. Sakin, tertemiz, hüzünlü, biraz düşündürücü. Genelde bir his oluyor senin öykülerinde ve o his taşıyor beni. Kimin ne anlattığından, neler olduğundan ziyade o hissi içimde taşıyorum. Bu da çok değerli bir şey bence. Kalemine sağlık. :+1: Ben çok beğendim.

4 Beğeni