Çınla Sonsuz Kere

Merhabalar Gaye!

Öncelikle pek kıymetli değerlendirmen için teşekkür ederim. Öyküye gelen genel yorumlardan sonra bir daha baktım bazı kısımlara. Aslında öykünün ilk iki paragrafı son kısımları tamamlayan bölümler olarak karşımıza çıkıyor. Ki öyküyü kurgularken arka planı geliştirmeye devam ettiğim için bu durum böyle oldu sanırım. Yani öykünün arkasında birçok detay daha vardı kafamın içinde kalmalarını yeğledim :smiley:

Kadına ne oldu dersek; tavanı dolduran ve sayıları sadece kadına çok fazlaymış gibi görünen bu balonların içinde, cinler sebebiyle yinelenen bazı cümleler vardı. Ki bu cümleler de kadının zamanında kulak arkası ettiği üç farklı yaşama aitti. Sanırım orada tüm bunlar biraz girift bir yapı oluşturdu. Kadın da en sonunda kendi kaygı dolu cümleleriyle beraber; Baloncu’nun onu işitmek mecburiyetinde bıraktığı cümleleri haykırmaya başladı. Bir nevi sesli bir yayın aracına çevirerek herkese duyurmuş oldu.

Bunun dışında nişana dair tüm detaylar; bu ara kendi nişanım dahil katıldığım etkinliklerle alakalı bir patlama oldu galiba :smiley: Kurgunun akışı için kullandığım arka planda hazırdı bu sebeple Baloncu Kadın imajı içime sindi aslında hayli. Öyleyken böyle yanı Gayeciğim :smiley: Fazlaca konuştum sanırım ama meğersem ben bu öyküyü biraz kendime yazmışım. Buradan bunu anlıyoruz :smiley:

Şimdilik ilhamla kalman dileğiyle; öykünde görüşmek üzere :slight_smile:

2 Beğeni