Dairesel Üçgen

Merhaba @Muge_Kocak,

Değindiğiniz dağınıklık konusunu pek fark etmedim, büyük ihtimalle haklısınız da :slight_smile:, maalesef ön okuma yapabilecek tek bir arkadaşım var o da son zamanlarda ne göndersem beni uyandıramaz ve beğenir oldu onu bir değiştirebilsem bu tür hikaye çapaklarından kurtulmamda mümkün olacak :relieved:.
Kutsal Ana her otokrat gibi giderek yalnızlaşan ve etrafındaki herkesten korkar hale gelen bir yaratık -ki katrilyonlarca tebaası var- bu sebeple kendince önlemler alıyor (kastlaştırma, hiyerarşik baskı zinciri). Bu arada yukarıda bahsettiğim ön okuma yapan arkadaşımda bk hikayeleri yazan biri ve oldukça kısa metinlerle meramını anlatma kabiliyeti yüksek, biraz ona özenmemden dolayı konularımı nicel olarak artırırken, nitel kısımda güdük bırakmama sebep oluyor. Hasılı tam karar verebilmiş değilim.
Övgüleriniz için teşekkürler, tuhaflığı yakalayabilmişsem ne mutlu bana. Hikayeyi tasarlarken bunu yaklamayı çok istemiştim, dönüşümü aldım, muluyum :grinning:.

Piramit konusu beni hep sıkmıştır, pas geçecek gibiyim fakat sizin kaleminizden okumayı dört gözle bekliyorum.

Merhaba @ebuka,
Öykümü beğenmenize sevindim, eleştiri ve uyarılarınız için teşekkürler. Genel olarak size hak veriyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi bu biraz ön okutmadaki handikaptan kaynaklanıyor, biraz da benim “hadi, hadi şunuda anlat” diye kendimi acele ettirmemden. Bir tek diyalog önünde ya da sonunda karakter hareketini aktarma konusunda ısrarcıyım :slight_smile:. Niyeyse karakterlerimi daha sahici yaptığını düşünüyorum, belki biraz ayarı iyi yapmak gerekebilir, o ayrı konu.

Zaman ayırıp, hikayemi okuyup, eleştirilerinizi dile getirdiğiniz için her ikinize de teşekkür eder, esenlikler dilerim.

2 Beğeni