Doksan Dokuz Düzlük ve Kırk Birinci Sektörün Kara Deliklerindeki Minicik Yaşamlar

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Doksan Dokuz Düzlük ve Kırk Birinci Sektörün Kara Deliklerindeki Minicik Yaşamlar – Aylık Öykü Seçkisi

image

Merhaba! Evrenin en çok okunmayan gazetesinin sabah ekinden herkese merhaba! Gazetenin evinize uğraması için üç kez “Gazu!” diye bağırmanız yeter de artar bile. Şans eseri üç kez “Gazu” diye bağırırsanız ve olur da gazete evinize kadar gelmeyi başarabilirse lütfen ilk önce sabah ekine göz atmayı unutmayın. Pek sevgili dostunuz, sabah eki yazarı; Dante Superpower. O… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Sevgili @OgulcanKara

Bu ayki hikayenin başlığını görünce -Sevilmeyen Devde de tecrübelediğimden- minik/kısa boylu insanlar hakkında yazmaktan hoşlandığını düşünmeden edemedim. Şaka bir yana önceki iki öykünle karşılaştırılınca bu öyküde, yazar olarak yeteneklerini daha iyi gösterme imkanı bulduğunu düşünüyorum. Yazarken daha çok keyif almışsın gibi - eğer öyleyse

Bu hikayende, benim naçiazne gözlemime göre, Sessiz Devdekinden daha iyi cümle yapıları ve Mahşerin Dört İntikamından daha güçlü bir içsel tutarlılık ve akışsal planlama vardı.

bu ifadeyi nedense çok beğendim, demek bu yüzden karadeliklerin içi bir tuhaf :slight_smile:

Eline ve düş gücüne sağlık
Sevgiler
Dipsiz

1 Beğeni

:smiley: Okuyup, yorum yazmak için zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Birinin okuyup yorum yazması beni çok sevindirdi.Hatta bayağı bir şevklendirdi. Aslında minik ve kısa boylu insanlardan bahsetmek istemiyordum, fakat öyle oluverdi. Sonra keyif almaya başladım dediğiniz gibi. Nedense konu belli olunca bir şeyler yazmakta çoğu kez zorlanıyorum, fakat bu sefer güzelce buluverdim ne yazacağımı.

Geliştiğime çok sevindim, hatta birinin bunu söylüyor olması beni çok daha fazla sevindirdi. Gözlemlenmek harika bir duygu. Umarım kendimi daha çok geliştirebilirim.

Evet, ehehehehe. İçine girildiğinde değişik yerlere çıkılabiliyor.

Gözlerinize ve ellerinize sağlık :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba
Öykü yüzümde bir tebessüme sebep oldu. Karakteri samimi ve eğlenceli buldum. Hayal gücünüz çok iyi olsa da kurgudaki akış biraz hızlı geldi bana. Yani her şeyden biraz biraz anlatılmış gibi. Daktilo kısmı ve final etkileyiciydi. Diğer seçkilerde görüşmek üzere.

1 Beğeni

Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi, hızlı olduğunu düşünüyorum. Fakat bir yandan da insanları boğar mı diye korkuyordum çok fazla detay ve ayrıntı. Şimdi boğmayacağını, aksine daha ayrıntılı olmasının daha iyi olacağını öğrenmiş oldum. Genelde ayrıntıları yazmayı seven biriyimdir. Bir dahaki yazıda kesinlikle dediklerinize daha çok dikkat edeceğim. :slight_smile: Ayrıca insanlar üzerinde bir etki bırakabildiğine çok sevindim. Tekrar teşekkürler yapıcı ve güzel yorumunuz için.

1 Beğeni