Dyo Istories

@MuratBarisSari Selam,

Abi n’apmışsınız bu hafta? Aman aman. Başlı başına bir kitaptı bu ya. Tabii kırpılmış olduğunu söylemiştin. :shushing_face: Ona rağmen akıcı ve bayağı yaratıcı bir öyküydü. Bağışıklık sistemini çözer çözmez de çok çok hoşuma gitti. Süper fikir olmuş gerçekten. Bir yandan o dışarıdaki hesaplaşmalara da bayıldım ben. Bu kadar yitik, bu kadar kopuk, bu kadar anlaşılmayan bir insanın iç dünyası da bir o kadar karışık, bambaşka… Gerçek dünya ile hayal dünyası bir bedende, bir kavgada, bir savaşta ancak bu kadar güzel açıklanır. :clap: :clap: :clap:

Tek bir ufacık eleştiri mi denir, öneri mi denir her nasıl adlandırmak istersen bir şey söylemek istiyorum. Ne olur yanlış anlama, beni biliyorsun, yalnızca sana yararı olsun diye:

Mesela şöyle olabilir miydi?

İnan ben senin diyalogları seviyorum, süper işliyorsun ama benim dilime uymuyor herhalde. Kendimi çok yabancı hissediyorum, bilmem. Bir düşünürsün belki. :pray:

Neticede ciddi anlamda yaratıcı, ilmik ilmik örülmüş, derin, anlamlı bir öyküydü. Kalemine, zihnine, emeğine sağlık. :pray: Görüşmek üzere.

Ek: Bu arada Vücudumuzu Tanıyalım’ı ben ilkokulda izlediğimi hatırlıyorum sanki. Okulda izliyorduk sanki derslerde. Çok güzel anılarım var o belgeselle ilgili. :blush: :+1:

2 Beğeni