Hepsini Anlatıyorum

@Gurlino
Aslında bu hikayelerin başına bir not koymayı düşünmedim değil, lakin bunun rahatsız edici olabileceğinden endişelendim. Doğal gözükmeyebilir diye düşündüm. Hem belki de biraz muğlaklık bırakmak iyidir. Bunu Murakami’de de sık sık görüyorum. Tatmin edici bir muğlaklık. Tekrardan teşekkür ederim yorumların için.

@Muge_Kocak Merhabalar,
Siteden az önce bir başlığa peş peşe mesaj atmak yerine, gönderileri tek bir mesaj altında toplamanın daha iyi olduğunu belirten bir uyarı aldım. Bundan dolayı buradan devam etmenin daha makul olduğunu düşündüm. Gönül isterdi ki bu güzel yorumlara ayrı ayrı mesajlar halinde cevap verebileyim. Böylesinin bir mahsuru yoktur umarım.
Yarattığın eserlerin nihayet insanlar tarafından keşfedilmesi, hatta onlar tarafından okunmak istenmesi çok güzel, çok tatlı bir duygu. Çok büyük bir motivasyon sağlıyor, bir öncekinden daha iyi olmak ya da hiç olmazsa kaliteyi düşürmemek konusunda. Bunun için minnettarım. Bu evrenin henüz daha sığ bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Belki toplarsak yirmi kadar hikaye ancak vardır burada geçen. Bunların da %70’i Aylık Öykü Seçkisinde bulunuyor. Burada yazmak ve insanlarla etkileşime geçmek kat ettiğim yolu biraz daha keyifli kıldı. Bunun için sizlere ve bu seçkiyi tasarlayan Kayıp Rıhtım’a teşekkür etmem gerek.

1 Beğeni