Her Biri Bir Öykü Hayatın Tuhaflıkları: Bir Uçan Daire Macerası

Merhaba @ebuka

Sizin gibi bir okuyanı varsa yazdıklarımın, benim sırtım yere gelmez :slight_smile: Zaman ayırıp okuduğunuz ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
Söylediğiniz ayrıntılar, benim için büyük önem taşıyor, belirtmek isterim.

  • Klişe ifadelerimde hazırcılığa kaçmışım galiba :slight_smile: Heybet dikkatimi çekmedi. Göze battığına göre, bunlara tekrar bakacağım. Tekrar teşekkürler.

  • Şimdi şehirde gözlemlediği garip olaylara gelince, orada aslında şöyle bir kurgu yapmaya çalıştım. Okuyucuyu asıl hikayeden kopartıp, başka hikayelerin içine atmaya çalıştım. Bu anlamda biraz da bilerek, Tartarı, öğretmeni, zaman ve mekanı kaybettirmeye çalıştım. O öykülerin asıl öyküden kopuk olmasını istedim, nasıl desem bir baygınlık- black out- olsun ve karanlıkta bu tuhaf insanlar parlasın. Bu anlamda o bölümü tekrar okuduğumda, yapmaya çalıştığımın içinde sırıtan iki anlatım var; birincisi iskelet ikincisi murat 131’ler. Çünkü bunları kısa tutmuşum. Yani öykünün adını da aslında bunun için her biri bir öykü vs vs koydum. Tabi bu benim yapmaya çalıştığım, gerçekte anlaşılan ise sizinki gibiyse, üzerinde biraz daha çalışmam gerek :slight_smile:

  • tartar’ın görünüşü ile konuşması farklı, çünkü okuyan akıllı gözüken ama deli belki de değil :slight_smile: Köy de aslında baya gelişmiş bir köy, uçan daire yapabilen ve onlar tarafından kaçırıldığını düşünen ya da belki kaçırılan biri için pek yabancı gelmedi ama tabi belki de dediğiniz gibidir.

Tekrar çok teşekkür ediyorum, yorumlarınızı esirgemeyin, her biri beni tekrar sorgulamaya yönlendiriyor.

En kısa zamanda sizin öykünüzü de okuyacağım :slight_smile:

Sevgili @nyphe

Gözlerim hem öykünü hem de yorumunu aradı, çok mutlu oldum teşekkürler. Bu benim “çok mutlu oldum” demelerim de klişe oldu ama ne yapayım gerçekten öyle :slight_smile:

Bu uzunluk konusuna tekrar bakacağım. Bu öykü sanırım yazdıklarım arasında hemen hemen en uzunu oldu. Tekrar törpülenebilir galiba.

Çok teşekkürler güzel sözlerin ve desteğin için

Sevgiler :slight_smile:

@ulu.kasvet

Öykümü ilk okuyan biri olduğun ve benimle düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.
Ya bu dark side konusunda haklısın, yeni bir şey yapıp naif olsun istedim, ama elim gitti geldi bir kan olsun bir karanlık olsun bir sosyopat çıksın da o türbenin önünde katliam yapsın falan ama uslu durdum :))

Madem uçan daire ile uçamadım, Piramit ile dağılayım :slight_smile:

Sevgiler

2 Beğeni