Hiçliğin Bekçileri

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/hicligin-bekcileri/

image

“Öldürmekten bahsediyor! Beni ha! Taş kafalı!” Dışarının keskin soğuğu, sinirle bağrınan adama işlememekteydi. Sıradan bir arkadaş toplantısının dönüştüğü noktaya kinlenmişti. Alenen tehdit edilmenin siniri, içinde söndürülemez bir yangını tetiklemişti. Medeniyete ait yol sonlanmış; ormana varmıştı. Sesli düşünürken rahat olmasının sebebi yalnız olması değildi. Cauchemére oldum olası insani olan her şeyin sınırlarını genişletmeye bayılırdı. Mırıldanarak konuşmaya… (DEVAMI…)

Sihirli kelimelerinde, farklı çalışan zihninle her zaman olduğu gibi yine keyifle okuduğum çok doğal ve samimi bir çalışmaydı. Kalemine sağlık @zencefilos arkadaşım. Dilerim bu özel çalışmalarını hayatım boyunca okumaya devam edebilirim. Seviliyorsun :two_hearts:

1 Beğeni

Merhabalar,
Yine güzel bir öykü okumaktan memnunum. Tema konusunda bir bilgim olmasa da öyküde tekinsizlik, karamsarlık, gizem başarılı şekilde işlenmiş. Ve karakter oldukça ilgi çekiciydi. Sanki bir anime izliyormuşum gibi hissettim. Final de güzel bağlanmış. Ellerinize sağlık. :slight_smile:

1 Beğeni

Sevgili arkadaşım ve elbette çok sevdiğim yazarım! Denk düştüğüm en parlak zihinlerden birisin ve çok kıymetlisin. Kaleminle ve hayal gücünle kalabilmek dileğiyle. Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Merhabalar!

Hikaye yayınlanır yayınlanmaz gözlerim sizi arıyor gercekten :slight_smile: Keyif alarak okumanız beni çok mutlu etti. Konu hepimize yaratıcı bir dokunuş imkanı sağlayan çok ince bir fikirdil. Kurgu sırasında epey eğlendim. Anime benzeri gelmesi de hoşuma gitti çünkü aklıma karakteri yaratırken epey detay izlediklerimden gelmisti. Çocuklar bizleri yeterli tekinsizliğe sürükledi sanıyorum ki :slight_smile: Çok çok teşekkür ederim, zihninize sağlık :slight_smile:

1 Beğeni

merhaba,
temayı farklı kullanmışsınız; ana karakterin ölümünün bu şekilde olacağını hiç düşünemezdim doğrusu. güzel olmuş.
kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Merhabalar,

Umuyorum keyif almışsınızdır bu farklılıktan… Oncle ile Peter Pan arasında garip bir bağıntı doğdu kafamda aslında sebepsizce; tüm kurguda buradan türedi diyebiliriz. Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni