İstifra

Merhabalar,

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim ve harf hataları için de çok özür dilerim. Tekrar okuma yapma şansım olmadığı için direkt iletmem gerekti bu gibi aksaklıklarla yormayı istemezdim gerçekten.

Farklı anlatımlar biraz metnin kendi sesini bulma çabasından türedi sanırım ama hoşunuza gittiyse ne mutlu bana. Genel olarak keyif aldığınızı görmek gerçekten hoşuma gitti.

Bununla birlikte Barış’la ilgili kısma geldiğimizde minik bir yanlış anlaşılma varmış gibi hissettim. Karakterin uyuşturucu etkisi altındaki aktarımı çok fazla gerçeğe temas etmediği için böyle oldu sanırım. Barış sadece arkadaşlarının ona gelişini görüyor ve sonraki düşme hali metinde üstü kapalı geçiyor.

Bu sebeple Barış’ın ölümüne dair aslında çok az detay biliyoruz. Sadece ölmeden önce kafasından geçenlere şahitlik ediyoruz. Evet, cankurtaranların sırrını biliyor fakat grubun içerisinde onu öldürecek birilerinin olma ihtimalini düşünmüyor. Bu sebeple korkudan çok tiksinti ve güvensizlik var. Bir yandan da kendini onlardan üstün gördüğü için başına gelenleri öngöremiyor.

Metni daha anlaşılabilir kılmak adına bir düzenleme yapmayı planlıyorum aslında. Belki o sırada düşme anındaki o şakalaşma gibi başlayan ardından ciddileşen durumu ele alabilirim. Ki bu şekilde tekrar yazarsam benim de hoşuma gider sondaki didaktik yaklaşımdan uzaklaşma şansım olur. Korkuyu da vermiş oluruz. Aklıma yattı aslında hayli.

Önerileriniz ve kıymetli değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim!

İlhamla kalın!

2 Beğeni