Kafdağında Demir Boru

Selamlar @gurkansadece,

Seçkide okuduğum en şeffaf ve direkt öykülerden biri diye düşünüyorum. Evirip çevirmeden, dolandırmadan hepimizin günlük hayatta yaşadıklarımızı, okurken okuyucuyu rahatsız eder miyim diye irdelemeden yazmanıza hayran kaldım. :slight_smile:
Uzun zamandır okuduğum en keyifli yazıydı diyebilirim. Bunun için size teşekkür etmek istiyorum. :slight_smile:
Diğer öykülerinizi okuma fırsatım olmadı ama ilk iş olarak okuyacağım. Hayata dair tespitlerinizin çoğuna da şahsen katılıyorum. Bu karakterin başka hikayelerini yazdınız mı bilemiyorum. @ulu.kasvet’e cevabınızda görünce merak ettim. Eğer varsa onları da okumak isterim yoksa yazmanızı tavsiye edebilirim.

Kafası karışık, hazlarla mutluluğu birbirine karıştırırken, hayatında koca bir boşluk yaratan ve bu boşlukları doldurmak için de bağımlılıklara tutunan, hepimizin zaman zaman sağında, solunda, zaman zaman da aynaya bakarken karşılaştığı çok bizden ve doğal bir karakter. Küfürlü kısımları da karakterin yaşantısına uydurdum. Günlük hayatta ben de küfür etmesini ve bana küfür edilmesini sevmeyen biri olarak, hayatta bazı insanları da küfürsüz olarak düşünemiyorumç :smiley: Bu arada karakterinizin ismini de merak ediyorum devamı varsa, öyle ilerliyordur umarım. :slight_smile:

Özetle kaleminize sağlık,

Sevgiler

1 Beğeni