Kanlı, Çıplak ve Bir Vajinanın Tam Ortasında

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kanli-ciplak-ve-bir-vajinanin-tam-ortasinda/

image

Kafatasımın içinde dönüp duran tıslamayı yadsımamaya karar vererek, başımı ellerimin arasına aldım ve hızla salladım. Tenimden süzülen sıvının tanıdık tadı, dudaklarıma aktı. Dilimle onu yakalayıp, biraz daha ağzımda geveledim. Yanılmamıştım, kandı… Sonra üşüdüğümü, derimin kuru gözeneklerinden sızan rüzgârın, iliklerime değdiğini hissettim. Gözkapaklarımı kaldırdım. Beton zeminde, yırtılmış derimden sızan kanların arasında, çırılçıplak, kimsesiz uzanıyordum. Titreyen bedenimi… (DEVAMI…)

7 Beğeni

Sonunda üye olmaya fırsat buldum arkadaşım :heart: Tüm öykülerini okuyorum ve hepsi eşsiz güzeller. Bu da diğerleri kadar etkileyiciydi. Tebrikler canım :kissing_heart:

1 Beğeni

Canım :slight_smile: Seni buralarda görmek sürpriz oldu. Hoşgeldin. Teşekkür ederim canım benim.:heart_eyes:

tek kelime ile mükemmel keşke devamı olsa kesinlikle bu öykünün devamı gelmeliiiii

1 Beğeni

Canım benim çok teşekkürler yorumladığı için💓 Bence de biraz yarım kaldı, ilk uygun temada devam edeceğim😍

Merhaba,

Temayı oldukça değişik kullanmışsınız. Bu hoşuma gitti. Gerçekten farklı bir kullanım olmuş. Polisiye çok tercih etmesem de izlemeyi çok severim. Yine de alışılagelmiş bir gizem aramıyor değilim. Giz hissi daha fazla olsaydı, bazı yerlerde anlatılmak istenen tam olarak betimlenseydi çok daha güzel olurdu. Belki sözcük sınırlaması sebebiyle öykü bana sıkışmışlık hissi verdi. Diyaloglar çarçabuk geçmiş gibi. O kadar geniş bir konu seçmişsiniz ki insanlar bu konudan koca bir kitap çıkartıyor. Belki de bu yüzden ben dar alandaymış hissine kapıldım. Kasabın psikolojisini, muhabirin azmini, polislerin öfkesini, halkın merakı ve gerilimini dolu dolu okumak istedim. Ama dediğim gibi bunlar benim alışılagelmiş okuma deneyimlerine göre beklentilerim. Yine de genişletilmeyi hak eden bir konu. Yaratıcı bakış açınız ise takdire şayan. Kaleminize sağlık.

Kesinlikle sıkıştı. Acaba kısa bir öyküde harcamayı, kitaba dökseydim mi diye bile düşündüm. Tespitlerini bence de haklı. Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için😇

Merhaba Gaye
Betimlemeler başarılıydı. Hikayenin başındaki gerilimi, gazetecinin çaresizliğini hissettim. Cani de gerçekten tiksinti vericiydi. Böyle tipleri okudukça/izledikçe onları boğasım geliyor.
Kızın serbest bırakılmasındaki detay dikkat çekici olmuş. Polisler hakkında biraz daha teknik detay okumak isterdim. Kızın hangi cesaretle geri döndüğüne de anlam veremedim ama devamını merak ettim. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba Duygu,
Uzatmayayım derken sonunda biraz sıkıştırdım farkındayım😪Hırs ve kürtajın gerçekleşmesi diyebilirim döndüren neden; ama daha şık planlarım var bu ikili için🙈 Tazmanya Canavarı’nı uyarlayabilirsem bir dahaki ayda bu öyküye devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler geliştirici eleştirin için💓

1 Beğeni

Hikayeyi çok iyi kotarılmış olarak tanımlıyorum. Ama baş karakterden hiç hoşlanmadım. Bu muhtemelen amaçlanan da bir şeydi. Alegorik olarak anlatılan ve açıklanan doğum kadar belirgin değilse de kariyerizmin soğukluğu ve zalimliği ile medyanın kitleleri, kitlelerin medyayı çarpıtması da güzel anlatılmıştı.

Dil ve anlatımı da başarılı buldum. Tebrik ederim.

1 Beğeni

Sıkılmadan, merak içinde okudum. Teşekkürler ve başarılar…

1 Beğeni

Teşekkür ederim, ilham verici şekilde anlamışsınız. Bir dahaki ayın teması, bu öykünün devamı olarak geliyor. Değerli yorumunuzu onda da almak isterim.
Görüşürüz diğer seçkilerde.

Ne mutlu bana. Çok teşekkür ederim🙌

Bu nasıl bir başlık ya laiklik elden gidiyor.

Umarım ironi yapıyorsunuzdur(?)

1 Beğeni

Eyvah! Burayı da buldular:)

1 Beğeni

Öyleyse vay halimize🙈

1 Beğeni

Merhaba; çok sürükleyici heyecanlı bir o kadar da mesaj içeren bir öyküydü teşekkür ederim. Mesajları -tabii doğru aldıysam- öyle inceden vermişsiniz ki kör gözüm kör parmağına olmadan bunu çok sevdim. Ellerinize yüreğinize sağlık.

1 Beğeni

Çok güzel anlatmışsınız. Bu öyküde sebepleri vermek istedim, bunun devamı olacak bir sonraki ayın öyküsünde de, bu sebeplerin yol açtığı, geri döndürülmez sonuçları işleyeceğim. Kıymetli yorumunuz ve zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler💜

Tebrik ederim hikayeyi çok başarılı buldum anlatimın çok akıcı ve güzel ben bu tarz polisiye ve macera türü hikayeleri ,filmleri sevdigimden hosuma gitti hiç sıkılmadan okudum ve hatta gerisi nerede keske devamı olsaydi dedim :smile: Basarıların daim olsun :pray:t2: