Karmakarışık Duygular Diyarı

Cüneyt abi :heart:

Hikayemi okumak için vakit ayırman ve böylesine güzel bir yorum yapman beni gerçekten çok mutlu etti, Çok teşekkür ederim :slight_smile:

Evet, birçok zaman kendimizi toplumdan dışlanmış veya soyutlanmış hissettiğimiz zamanlar oluyor. Özellikle Emilio gibi kişiler yüzünden bazen çoğumuzun tüm sevinci ve mutluluğu bir anda kaybolup gidiveriyor ve yeniden o duyguları yaşamak da gerçekten son derece zor olabiliyor. Aslında tüm bu düşmanlıkların, insanların birbirini sevmemesinin yegane sebebi insanların kendilerini diğer insanlardan üstün görüp de onları aşağılaması, o kişileri alaya alması ve birbirleriyle rekabet içinde olmasıdır, değil mi? Bazen birçoğumuzun hayatında kalıcı izler bırakabiliyor bu karmakarışık duygular. Birbirimizi seversek, birbirimizin kusurlarını örtersek hiçbirimiz Nicolas’ın yaşadığı üzüntüyü asla yaşamayız ve hep birlikte Karmakarışık Duygular Diyarı’nı çöpe atıp yepyeni bir Sonsuza Dek Mutluluk Diyarında yaşayabiliriz aslında.

Hikayemin ana fikrini anlayabilmiş olman ve hikayemi beğenmen beni gerçekten çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim abi :slight_smile:

Başka bir temada, en kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle abi :slight_smile:

2 Beğeni