Kendimi Kontrol Edemiyorum

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kendimi-kontrol-edemiyorum/

image

Adı söylenmeyen, kimsenin girmediği ve girenin bir daha çıkamadığı söylenen bir ormanın en ücra, en sakinleştirilememiş köşesinde bir tapınak bulunurdu. Bu tapınak genel olarak Uzak Doğu tarzında olmasına rağmen Batı esintileri de taşıyan, uzaktan bakanlar bir sanat eseri sayamayacağı bir tapınaktı. Oldukça eski görünümlü, bir o kadar da bakımsızdı. Neyse ki bahçesi geniş ve büyüktü… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Merhaba. Öykünüzü beğendim. Kaya’yı kendime benzettim. Gerçekten huzur arayan ve affedilmek için çaba gösteren biri. Ama umutsuz bir vaka. Başlığı ayrıca beğendim. Aslında hepimizin içinde birer canavar var ve yaşamak onu nasıl dizginleyebildiğimiz ile alakalı. Sonraki öykülerinizi bekleyeceğim.

Merhabalar,

Temayı güzel kullandığınızı düşünüyorum. Hoş bir öyküydü genel olarak. Ancak bazı yerlerde geçişler hızlı duruyordu. Daha detaylı olabilirdi. Karakter daha iyi anlaşılabilirdi böylelikle.

Bazı cümleler de fazla uzundu. Öykünün ilk cümlesi mesela. Biraz karışık da durmuş hem. Bunların dışında diyecek bir şeyim yok. Kaleminize sağlık.

2 Beğeni

Merhaba!
Beğenmenize çok sevindim!
Hızlı geçişler çok sık yaptığım bir hata, çok haklısınız, üzerinde çalışıyorum hala. Uzun cümlelere ise dikkat edeceğim bundan sonra.
Yorumunuz için çok teşekkürler!

2 Beğeni

Beğendiğiniz için çok teşekkürler ve insanlar hakkında bence de çok haklısınız! Gelecek aylarda da beklerim tabii! Teşekkürler tekrar :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba.

Ben de kendimi kontrol edemiyorum.

İyi geceler.

1 Beğeni

aaa bu güzel yalnız sevdim bunu