Kırmızı, Yeşil ve Mavi

Selam Müge :raising_hand_man:

Baştaki uyarı, Ebuzer’e söylediğim gibi; yani ilginizi çekerse bunlar da var gibi bir şey. Ama tek tek de bir olay anlatıyorlar. ve evren parçası olduğu için 4.500+ bir uzunluk planlıyorum. Hatta 6.000 civarı bir versiyonu var kafamda.

Evet. Aslında tema bazında karakter tanıtıyorum Müge. Biraz evvel bahsettiğim 6.000’lik versiyonda bir aksiyon sahnesi var. Ama karakter derinliğini naçizane sevdiğim için aksiyonu dışarıda bıraktım. Sınır olmasaydı son stand off’u aksiyonla değiştirirdim.

Basitçe ne Çehov elimden kurtuldu ne Aristo :stuck_out_tongue_winking_eye:

Yani evet düşününce olabilir. Özellikle vermedim detay diyemem. Ama temelde kadına duyduğu arzu ile başlarına gelene üzülmesi gerektiği arasında bir mücadele içindeydi kafamda hayalet düşünce olarak.

Esasen saygı duruşu ama eğlence de tabi :laughing:

Ben ruh hastassı olduğum için yine 10.05 saat 23.30’da gönderdim. 12.05’te arkadaşımdan edit geldi ben de seçkiye gönderdim. Zanaat anlamında düzeltme/güzelleştirmeler ile bir iki hoş ibare eklemiştim. Olay örgüsünü daha tutarlı kılıyordu. Ama seçki artık benden bıktığı için sanırım 10.05 versiyonunu kullandı. :sweat_smile: Bununla birlikte bu versiyonum da ikinciye göre %95 seviyesinde. Çok küçük bir iki şeydi değişen. Herkes esas olarak bunu okuyabilir. Ben de memnunum bu versiyonumdan.

Beğenmene sevindim Müge.
Gerçekten…
Görüşürüz :raising_hand_man:

2 Beğeni