Koca Kötü Gramofon

Rica ederim ne demek. Siz de söylediğiniz gibi benim öykümü daha yayınlanmaz okumuşsunuz. Bu gerçekten beni mutlu etti. Övgüler için ayrıca teşekkür ederim.

Ortaçağa dayanan clockpunk gayet de başarılı olmuş. Evet bir stiliniz var, devam ettirmek riskli olabilir mi? Belki, ama bence nasıl seviyorsanız öyle yazmaya devam edin. İçinizden farklı birşey deneme dürtüsü çok güçlü olarak gelmeye başlarsanız onu da yaparsınız. Bence gerek yok ama, çok özel bir stiliniz var ben kesinlikle beceremem.

Yani şu var, belki tasvirler, trademark benzetmeler, daha önce de söylediğim gibi garip şiirini andıran ve ingilizce kelimelerin de kullanımı ile yapılan tamlamaları belki taklit edebilirim. Ama temaya bağlantıyı kurarken gösteriyorsunuz ki bütün bu yer yer saykodelik görünen bu stil aslında bir amaca hizmet ediyor ve son derece de planlı. Ve ben bu noktada yarı yolda kalırım.

Kızılderili çok geniş bir tema, gerçekten çok şeyler yazılabilir. Ama biz çalıştığımız firmada yoğun bir döneme giriyoruz o açıdan belki ben bu ay olmayabilirim. Ama bir şekilde kotarabilirsem aslında ana fikrini kafamda buldum diyebilirim.

Bu veya daha sonraki seçkilerde tekrar görüşmek dileğiyle…