Kozmos'un Gölgeleri

Hepinizin kalemlerine sağlık. Gayet güzel bir öykü olmuş. Uzun olmuş ama o kadar akıcıydı ki tek oturuşta okuyabildim. Sembolizm olarak ceylan kullanmanız hoşuma gitti. Ceylanlar yardım severliğin sembolü olarak görülür ve görüntüleri ne kadar cılız ve güçsüz olsa da içlerinde cesur olan hayvanlardır. Karanlık bir gecede yol üstünde karşılaştığımız ceylan beni daha da meraklanmaya itti bu öyküde.

Bunu kim yazdıysa alkışlıyorum @gayekcelik havası var biraz sanki :smiley: nasıl anlatayım bilemedim ancak okuyunca içimde bir şeyler patladı ve değişik dünyalara daldım.

Çok başarılı bir öykü olmuş ve hiçbir şekilde birbirine giren cümleler yok ancak samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki ben sizi ayrı ayrı okumak isterdim bu seçkide. Yanlış anlamayın kötü bir şey olarak söylemek istemiyorum. @Muge_Kocak @gayekcelik @ulu.kasvet tarafından yazılan gayet güzel bir öykü ancak sizin kalemlerinizden tek bir öykü okumak beni üzdü. Bunu da benim bencilliğim olarak alırsınız umarım :stuck_out_tongue:

4 Beğeni