Kozmos'un Gölgeleri

Sevgili @ebuka

Öykünün görünen yüzü, @gayekcelik :slight_smile: ama ben de bir şeyler söylemek istedim. Dediğin gibi uzun bir öykü oldu ve Gaye’nin de söylediği gibi üç ayrı yazar olunca kısamadık :slight_smile:
Beüenmene çok sevindim, bu güzel bir deneme oldu bizim için.

Sevgili @nyphe

Okuyup yorumladığın için çok teşekkürler. Gerçekten zor oldu :slight_smile:
Hem temanın masal olması, hem seçtiğimiz masala sadık kalmaya çalışmamız, hem sadık kalınacak unsurların arasında masalı tümüyle bozmaya da çalışmamız ve bunların hepsini de bir bütünlük içinde yapmaya çalışmamız hiç kolay değildi. Üstelik üçümüzün de tarzları farklı olunca, uykusuz geceler ve krizler oluştu :))

Ama iletişimimiz sayesinde bitirebildik ve bence güzel de iş çıktı. “Valla ben bırakıyorum arkadaşlar” dediğimi hatırlıyor gibiyim :))

Bu arada aslında ilk denememiz değildi ama ilk serbest dalış yapmadığımız öyküydü diyebiliriz. Eleştirilerini de bizimle paylaşırsan çok seviniriz, her öneri daha iyiye götürmek içindir sonuçta. Tekrar teşekkürler yüreklendirici sözlerin için. Masalınla ilgili başına gelen talihsizliği duydum, üzgünüm :frowning:

Sevgili @Yuzuri

Beğenmene çok sevindim, sanırım tek tek yazsaydık hepimiz için daha kolay olurdu ama bu kadar keyifli bir masal çıkar mıydı bilmiyorum :slight_smile:
Öykünün içindeki sembollerin hepsi aslında baya düşünülmüş şeyler, ceylan, elma kakmalı silah, camdan fanus gibi gibi. Tabii şu hayatta cadı rolünün sürekli bana yüklenmesi de cabası :slight_smile:

Görüşürüz :slight_smile:

5 Beğeni