MO

Merhaba

Öykünüz korku türü için çok iyi bir fantastik öykü örneği olmuş. Beğendim. Hikaye merak uyandırıyor. Sadece bir iki nokta değinmek istedigim var. öncelikle emeğinize saglik zor bir süreç olmuş yani kolay değil böyle bir hayal gücünü kullanıp oluşum süreci içerisine girnek

  1. Değinmek istedigim nokta sanki final kısmı biraz aceleye gelmiş gibi daha etkili ve güçlü bir finalle sonlanabilirdi. Biraz aceleye gelmiş gibi. Sanırım yetişmesi için zaman ayrılmamış olabilir
    2.bir kısmı alıntı yapmak istiyorum

"“Evet, o benim öz dedemdi. Bu cinayetleri de o bana yaptırdı. Dedem ben doğmadan önce ölmüştü. Babamın dediğine göre öldüğü gün dünya bir pislikten kurtulmuş. Babam dedemden hiç hoşlanmazdı. Dedemin hep bir karanlık tarafı varmış. Zaten babam o öldükten sonra evlenmiş. Ardından da ben dünyaya gelmişim. Bir uğursuzluk olmasın diye herhalde.Yine o uğursuzluklar döndü dolaştı bir şekilde beni buldu.”

“O cinayetleri siz yapmadığınızı söylüyorsunuz ama polis kayıtlarında cesetlerin üzerinde sizin parmak iziniz bulunmuş. İlk kurban 65 yaşlarında evsizmiş. İkinci kurban 28 yaşında evli bir erkek. Üçüncü kurban markette çalışan 20 yaşında bir bayan ve son kurban ise 51 yaşında erkek bir taksi şoförü. Tüm cinayetlerde de sizin parmak izinizi bulmuşlar. Tüm cinayetleri neden işlediniz Merve Hanım.”

Burada kahramanımız Merve cinayetleri kabul ediyor
Sonrasında doktor demek kabul etmiyorsunuz bu cinayetleri diyor sanırım gözden kaçmış olabilir ya da sıralama hatası olabilir akista.

Elinize sağlık korku adına fantastik bir öyküydu nice sayılara insallah

1 Beğeni