Mührün Sırrı

Merhabalar değerli kalem @ebuka,

Telefondan yanıtladığım için mesajimda görülebilecek teknik hata ihtimallerine karşı masum olduğumu şimdiden belirtmeliyim :slight_smile:
Bu öykü hali hazırda, henüz tamamlanmamış bir şekilde duruyordu. Temaya uygun olunca ilk kısmını seçkiye sevinçle gönderip sonrasında anlatımımın yoğun bulunmasına ilaveten bir de uzunluğu eklemenin okuyucu bunaltması ihtimaline binaen de utanarak kimse okumasın temennisinde bulundum aslında.
Not: Yukarıdaki cümlenin bunaltıcılığının farkındayım. :slight_smile:
Öyküyü beğenmeniz elbette beni çok memnun etti, yoğunluğunuz arasında bu uzun öyküye vakit ayırmanız çok ince. Sizin gibi beğeneni çok olduğu takdirde uygun temalarla birlikte devamını da seçkide paylaşabilirim belki.
Eleştirilerinize katılıyorum. Bir de şu var; Lehsard yine de gücü tam olarak bilinen biri değil, şarlatan olduğu kanaati daha ağır basıyor.
Seçkiye 2 gündür göz ucuyla bakıyor olsam da öyküleri okuyup yorumlamak için düzgün bir zaman aralığı henüz elde edemedim. O olduğunda ilk sizin öykünüzle başlayacağım.
Bu arada fark ediyorum ki katılımcılar seçkiden seçkiye değişiyor; insan ister istemez önceliği tanıdık kalemlere tanımak durumunda kalıyor elbette.

Sonraki seçkilerde görüşmek dileğiyle, hayat gönlünüzce olsun.

2 Beğeni