Popstarın Boy Aynası

Merhaba @Senaa

Hiç sıkılmadan merakla okudum öykünü. Hüznü ağır bastı açıkçası. @ebuka nın söylediğine katılıyorum, mizahın içine hüzün değil hüznün içine biraz mizah serpiştirilmiş. Aslında mizah bile diyemem. Bu bir eleştiri değil. Öykünde toplumsal bir yozlaşmanın etkilerinin daha ağır basması diyelim. Sağlı sollu melek ve şeytan çok güzel düşünülmüş.

Bu öykünün genel ruhu bir öncekiyle çok farklı. Absürt öğeler yerine gerçek olayları kullanmışsın. Yanlış okumadıysam da öykün sonda fantastiğe soyuta evrilmiş ve kullandığın dil değişmiş.

Öykü başlangıcındaki not için ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sen o açıklamayı yapmasan öykü içindeki isimler sıradan insandan başka bir çağrışım yapmayacaktı ama o açıklama beni farklı bir beklentiye itti. Ve o beklenti yoktu öyküde.

İşçiliğin, giriş gelişme ve sonuç bölümlerine diyecek yok. Ufak bir kaç şey dışında öykü öykü olmuş. Çok da güzel olmuş. Nakaratlar da Harika :))

Benim eleştirim Sinan ve Demet ilişkisinde hissettiğim tutarsızlık. Demet Sinan’a hayatını tehlikeye atacak kadar değer veriyor mu? Sinan tiplemesi öykü boyunca bana negatif gelirken Demet’in ona gitmesini anlamlandıramadım. Aslında bu benim görüşüm olabilir :slight_smile:

Bu yolda sağlam ilerliyorsun
Başarılı olacağına inanıyorum

Sevgiler

2 Beğeni