Popstarın Boy Aynası

Sevgili Müge,

Zamanını ayırıp da bu oportünizm karşıtı öykümsüyü okuduğun için öncelikle çok teşekkür ederim.

Önceki öykümde biraz daha bireysel - psikolojik bir gözlemden yola çıkarak absürt bir hikaye yaratmıştım, haklısın. Burada ise daha sosyolojik bir mesele olan kriz dönemlerindeki fırsatçılık eleştirisi var. Bu tarz konulara el atmayı, herkesin gördüğü ve bildiği durumları öykü tadında kaleme almayı seviyorum aslında. Virüste de çok drama boğmadan girebileceğin konular kısıtlı geldi bana. Şarkıları beğenmene sevindim, acaba hangi ünlülere teklif götürsem, kim satın alır ben de merak ediyorum :upside_down_face:

Girişteki cümle, benim kendimi mahkeme koridorlarından kurtarmak için eklediğim bir not oldu :see_no_evil: çünkü kafamdaki ünlü aslında Sinan Akçıl’dı, nedense pek haz etmem kendisinden. Çok gömer miyim, anlaşılır mı derken isimlere öyle bir not düşerek paçayı kurtarayım dedim. (Dava açan olursa, sonucu sizinle paylaşacağım, söz)

Demet’in Sinan’a neden yardım ettiğini de aşağıdaki cümlede azıcık açıklamışım aslında. İş konusunda, hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olacağı için böyle bir sorumluluk hissetti Demet. Sonunda birlikte patladılar, oh oldu. :sweat_smile:

Nitelikli eleştirin ve güzel yorumların için tekrar teşekkür ediyorum, @MuratBarisSari‘a kral demiştim, sen de buraların kraliçesisin. Senden eleştiri almak çok hoş. :smiling_face:

Sevgiler,

Sena

2 Beğeni