Sakkara'nın Laneti

Teşekkür Ederim Ebuzer,
Yorumun çok değerliydi. Bu sorunu nasıl asacağım bilmiyorum ama inşallah cep telefonundan kurtulup masa başında görerek süzülerek tekrar tekrar dediğim de bu baglaclardanda kurtulacağım.
Zamanları hızlı geçtim öykü de ama muhakkak bağlantı kurma imkanı verecek bir şeyleri araya sıkıştırma gayretini gösterdim. Yani örneğin babasının bir hafta içerisinde ölmesi bir kac gün sonra ablasının hasta olması gibi ama yine tekrar okuyup gözden geçirecegim. Önemli bir görüş kendimden başka ilkkez başka bir gözün yorumuna açtım öyküleri hani cokda fena olmadı.
Aslında mumyalamakla ilgili bir şeyleri dolduramadı yani söylediğin gibi ne kadar zamanda mumyalaniyor bilmiyorum aklımda bir filmden ya da bir mısır tanıtım filminden kalmış olabilir sanki öldüğü gün hemen mumyalaniyor gibi bu yüzden kahramanın da yüzüğü hemen çalmasına fırsat vermek istedim. Kanlı olmasınında biraz nedeni bu. Ama uyarın dikkate alacak daha geniş bir araştırma içerisine girip düzeltmeyi yapacağım.
Yani aslında yer mekan ve kafamdaki piramidi seçerken çok karıştırdım İnternet sayfalarını muglaya getirmek kolay olmadı yüzüğü. Sakkara ilk okuduğumda ilgimi çekmişti. Kral ve yüzüğü ve dahası çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum

1 Beğeni