Sayı #105: "Gulyabani Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #105: “Gulyabani Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Atakan Aslan Muhayyel mahlûklardan bahsetmeyi seviyoruz. Onların hikâyeleri biraz daha özel oluyor. Gulyabaniler Yeşilçam’dan önce de aramızdaydı. Bir ninenin dudaklarında ya da bir çocuğun dağınık dolabında. Saklı. Saklandıkları yerleri seviyoruz. Bir gün oradan çıkıp karşımıza dikilmelerini umuyoruz. Bu gri belirsizliğe bir son vermelerini. Elimizden tutup bize doğruyla yanlışı, gerçek ile hayali tek tek anlatmalarını.… (DEVAMI…)

12 Beğeni

Yine çok güzel bir çizim olmuş, tam telefon arka planı yapmalık :heart_eyes:
Gözlerimiz bozulana kadar öykü okuyacağız yine anlaşılan hadi bakalım :slight_smile:

5 Beğeni

Yine güzel bir seçkiyle karşılaştık. Yazan, çizen herkesin ellerine sağlık. Keyifli okumalar bizi bekliyor. Gelecek tema da şimdiden heyecan verici. :fairy::heart:

5 Beğeni

Birkaç aylar gözlerimizin aradığı yazarları bu temada görüyor olmak heyecan verici, tüm yazarların ellerine sağlık. :krs:

5 Beğeni

Çizim enfes olmuş, temanın karanlık yüzünü gözler önüne seriyor.

Ve seçki kurallarında yapılan düzenlemeye de bayıldım. Seçki adının öyküde en az bir kez geçme zorunluluğunun kalkması yerinde bir karardı, yeni eklenen dokuzuncu madde de insanların farklı şeyler denemesine olanak sağlayacaktır ve böylece seçkide ilgi çekici renkler görebilmemiz mümkün olacaktır.

Gelecek ayın teması ne de güzel öyle…

3 Beğeni

2 ay sonra yeniden Seçki’deyim. Umarım öyküm beğenilir. Burada olmak harika! Çizim yine başarılı, öykü yine bolca… Herkese iyi okumalar! :slight_smile:

1 Beğeni

Kalbimiz kırılır. :broken_heart:

6 Beğeni

Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen…:heartbeat:

4 Beğeni

@bluesedai Telefon arka olani konusunda katiliyorum :slight_smile: . Bundan sonra @OykuSeckisi ahalisi metrobuste okulda alisveris merkezinde birbirini boyle bulabilir. Aramizdaki gizli kod gibi :sunglasses: @KayipRihtim

3 Beğeni

Buradan harika bir öykü çıkar :heart_eyes:

2 Beğeni

Yaz okuyalim :))) @bluesedai

1 Beğeni

Bir öneride bulunabilir miyim mümkünse;

Acaba sevgili @OykuSeckisi ve Kayıp Rıhtım, bir sonraki öykü seçkisinin temasını belirlerken, forumda açacağı bir anketle Öykü Seçkisi yazar ve okuyucularına seçenekler sunup, en çok oy alanı bir sonraki tema olarak seçse nasıl olur? :innocent:

9 Beğeni

Çok güzel olur çünkü bu seferki temanın alanı inanılmaz dar olmuş. Hiç yazasım gelmedi. Temanın kenarından bir yerden dokunarak da yazmak istemiyorum.

Merhaba. Açıkçası bu ayın teması zordu, hem de baya zordu. Görünüşte zaten zordu ama yazarken ekstra zorladı. Aslında özel olarak yaratıcılık ve orijinallik için dizayn edilmiş bir zihin bile olsa zorlanırdı.

1 Beğeni

Buna kesinlikle katılıyorum. Lafı üşengeçliğimden aldınız. Ben üşenip yazmamıştım. Biraz da nasılsa reddedilir mantığına sığınmadım desem yalan olur.

1 Beğeni

Eğer özellikle Öykü Seçkisi yazarlarından böyle bir talep gelirse yönetimin hayır diyeceğini sanmıyorum. Rekabet ankette bile olsa, iyidir. :slight_smile:

@Firtinakiran @magicalbronze @DigitalMilitia @mit siz ne dersiniz? Mümkün mü böyle bir şey?

2 Beğeni

Yine önceden yaptığımız, belli bir süre de devam eden bir şeydi anket. Sonrasında böyle devam edemeyeceğimizi görüp kapattık. Başlarda her şey harika ama bir süre sonra öyle devam etmiyor maalesef.

Biz bunları hep yaptık :slight_smile:

Oy birliğiyle: Düşünmüyoruz efenim.

1 Beğeni

Bu ayın teması hakkında yakın görüşleri görünce sevindim. Bu ay 1000 kelimeye yakın öykümü yazıp, sonu belli olmasına karşın bir yerde o kadar tıkandım ki bu ay öykü gönderme isteğimi kaybettim. Bahsedildiği gibi dar bir konuydu.

1 Beğeni

Çok tuhaf :thinking:

Bense temayı çok beğenmiştim. Başı sonu belli 3 kurgum vardı hatta. Ama işlerimin yoğunluğundan ve geri kalan zamanda da okumak yazmaktan daha tatlı geldiğinden bir türlü oturup tamamlayamadım ve öykü gönderemedim.

Edit: Tamamdır öğrendim.

1 Beğeni