Sayı #118: "Deniz Kızı Öyküleri"

İlk kez bu tema için aklıma fikir gelmişti ama yazmaya zaman bulamadııım :sob: Herkesi tebrik ederim ve gidiyorum (ağlamaya)

9 Beğeni

Uzun bir aradan sonra Öykü Seçkisi’nde olmak çok keyifli. Çizim gerçekten çok başarılı, tek bir kare sanki roman anlatmış. Katılan ve okuyan herkese şimdiden teşekkürler.

9 Beğeni

Herkesin eline, yüreğine sağlık. İllüstrasyonu çok beğendim. Keşke şöyle daha büyük boyutta örneği olsa da pc me duvarkağıdı yapsam :smiley:

7 Beğeni

Selam herkese. İlk kez bir seçki görseline yorum yapıyorum. Harika olmuş. Kuyruğun detayları bile muhteşem. Çok çok tebrik ediyorum.
Bir nokta; Ben gelecek ayın konusunun kara delik olmasını bekliyordum. Nedense bunu da söylemek istedim.

10 Beğeni

Olağanüstü bir çizim. Yayımlanmadan önce görseydim eğer, bana bambaşka bir hikaye yazdırabilirdi. Tebrikler👏

8 Beğeni

Aynısını düşündüm. Ben de kara delik bekliyordum. :sweat_smile:

Bu arada hem resim çok güzel olmuş hem de katılım yüksek. Seçki’deki cansızlıktan söz edenler vardı. Belki de konuşulanlar etki etti. :+1:

9 Beğeni

Çizim ne kadar güzel ve özel olmuş! Çok sevdim. Ayrıca bu kez çoook öykü var. Ne zenginlik. Herkesin yüreğine sağlık :slight_smile:

5 Beğeni

Herkesin eline emeğine sağlık. Çorbada az bile olsa tuzumun bulunması çok güzel.

3 Beğeni

Hikayeleri daha okuma fırsatım olmadı ancak çizim gerçekten de muazzam olmuş, elinize sağlık

2 Beğeni

Görselin kesinlikle çok başarılı olduğunu düşünüyorum ve tebrik ediyorum. Bu tip çalışmaların devamını diliyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Seçkinin görseli gerçekten muhteşem. Sırayla öyküleri okumaya başladım, eminim öyküler de bu illüstrasyon kadar güzeldir. Kızıldan Maviye adlı öykümle 4. kez burada olmak harika hissettirdi, umarım beğenirsiniz. Yeni seçkilerde görüşmek üzere…

  • Kara Delik teması harika olur gerçekten:+1:
4 Beğeni

Harika bir çalışma. Teşekkürler, tebrikler …

1 Beğeni

Bu sayiyı okumam için 117. sayıyı okumam lazimı,hikayeler birbiri ile baglantılı mi yani?

Gerek yok. Benim son iki hikayem birbiri ile bağlantılı, onun dışında hikayelerin bağlantısı yazarlara kalmış. Çoğunluğu tek başına duran öyküler.

1 Beğeni

Tarihte bir yanlışlık mı var?

2 Beğeni

Adriyatik in sakladıklarını okudum gayet güzeldi. Oğuzhan beyin ellerine saglik.

Evet 2019 sayın siz onu

Açıklandığı günden beri Sağır Sultan teması için bir öykü hayal etmeye çalışıyorum ama kafamın içi bomboş. Henüz ufak bir kıvılcım dahi hissedemedim.

Deniz Kızı teması da kulağa masalsı veya fantastik geldiği ve bu alanlarda yazmadığım için pas geçtiğim bir tema olmuştu, halbuki kırk küsür öyküyle epey verimli bir ay oldu.

Benim aklıma hiçbir şey gelmezken gelecek ay yine çok başarılı öyküler okursam hem üzülüp hem sevineceğim.

2 Beğeni

Son günlerde bu temayı o kadar düşündüm ki, bugün bindiğim taksinin şoförü sağır çıktı. Acaba onu mu yazsam diye aklımdan geçmedi değil. Umarım ilham perileri ya da onlar her neyse istediğiniz gibi bir öykü kaleme almanıza yardımcı olur :slight_smile:

2 Beğeni

Ben belirlemiştim ama kadın kahramanım çok güçsüz duruyor kafamda. Daha güçlü betimlesem istediğim hikaye evrilemiyor. O yüzden hala yazmaya başlayamadım. Bence çok kolay bir tema değil. Biraz daha düşünün, olacaktır muhakkak✌️

2 Beğeni