Sayı #125: "Mızrak Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #125: “Mızrak Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Öykü Su Baskın Mızrağın düştüğü yerde anlatılacak sonsuz öykü var. Yola çıktığı an, havada süzülüşü, irtifa kaybı, toprağın içine saplanışı. Orada filizlenen yeni bir yaşam. Anlatmaya değer sayısız ihtimal. Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi sayısız ihtimalleri değerlendirmek için çıktığı yolculuğuna devam ediyor. 125. sayıda “Mızrak Öyküleri” anlatılıp durdu. Davetli listesi oldukça kalabalıktı: – Adı… (DEVAMI…)

11 Beğeni

Tam yüz yirmi beş sayı ve bu sayıda otuz yedi katılım. Çok iyi… Aralarında birinin bana ait olması,böyle bir güzelliğin parçası olmak ne güzel. Yazanların, onca yazıyı bir araya getirip derleyenlerin ve her seçkiyi çok güzel bir şekilde süsleyen çizerlerin ellerine sağlık. Ama yeni konu çok zor oldu… Patron(!) değiştirmek mümkün mü?

3 Beğeni

Her sayıyı, çevrimdışı olarak bilgisayarlarımızda ve telefonlarımızda da okuyabilmemiz için, pdf biçiminde de indirmeye sunsanız aslında fena olmaz. İnternetsiz zamanlarda imdadımıza yetişebilir. :slight_smile:

Artık her ay heyecanla beklediğim bir zamana dönüştü Seçki! Umarım katılım hiç eksilmez, artar ve her biri farklı tadda bir sürü öykü okuruz. Çizenin yazanın derleyenin toplayanın herkesin emeğine sağlık :clap:

1 Beğeni

Merhaba aslında şöyle bir bağlantı var

Bence yakında zamanda da güncellenir

2 Beğeni

Teşekkürler. Bilmiyordum, iyi oldu. :slight_smile:

1 Beğeni

İlk öyküm yayınlandı, çok heyecanlıyım. Emeği geçen herkese teşekkürler :blush:

4 Beğeni

Ayın ilk günlerinden itibaren acaba yeni öyküler yayımlanmış mı diye düzensiz aralıklarla siteyi kolaçan ederek geçen günlerin sonunda sıcacık yeni öykülere kavuşmanın verdiği mutluluk muhteşem! Artık okumaya başlayabiliriz.

Emeği geçen herkese teşekkürler. :clap:

Bu ay yine maalesef katılamadım. Yaklaşık 1 yıldır içinde bulunduğum seçkşye birkaç aydır karışamamak beni üzüyor. :frowning: Fakat zaman buldukça öyküleri okumaya çalışıyorum. Çoğu zaman yorum yapamıyorum ama gerçekten herkesin yazdığı öykü beni ilgilendiriyor. Yeni bir kalemle tanışmak her zaman heyecan verici. @gayekcelik ve @Muge_Kocak sizinkileri zaten özel olarak okuyorum. :heart: Şu akademik yazım sürecim bitince okuduğum öykülere tek tek yorum yazacağım emin olun. Şimdiden okuyup yorum yapamadığım herkesten özür diliyorum. Her kalem çok değerli. Kayıp Rıhtım çok değerli. Sevgiler! :heart::blue_heart::heart::blue_heart::blue_heart::heart::heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart:

2 Beğeni

Merve’cim umarım en kısa zamanda güzel öykülerinle dönersin aramıza :heart::heart: Özledik bence :blush:

1 Beğeni

Herkese merhaba! Bir süredir takip ettiğim ve ilk kez bu ay katıldığım öykü seçkisi için ben de çok heyecanlandım. Bir sonraki ay için sabırsızlanıyorum. Herkesin emeğine, kalemine sağlık :slight_smile:

2 Beğeni

Son iki temayı çok beğendim. Ve bu kez yine, kurgusu tamam, yazını eksik öyküm şurada dururken yetişemedim. “Seçkiye yetişmeyen öyküler” adında kitap dosyası yolunda ilerliyorum:P Şaka bir yana tema harika, görsel keza öyle. Yılın son ayını öykülerle tamamlamak çok keyifli. Emeği geçen, eli kalem tutan herkese teşekkürler. Yaşasın edebiyat…

3 Beğeni