Spaknios’un Ruhu

Selam @MuratBarisSari

Canwr’un gençliğine dönüp, yabancı ama aslında tanıdık diyarlarda, heyecan verici ama tehlikeli maceralara atıldık. :sweat_smile: Kalemine sağlık. Bu evren çok güzel şekilleniyor. Çok düşünüyor, yaratıcılığını konuşturuyorsun diye düşünüyorum. Ama bunun yanında öykünün işçiliği senin diğer öykülerine nazaran konuşursak biraz daha iyi olabilirdi bence. Mesela öyküde genel anlamda bir “ve” bolluğu var. O kadar çok “ve” var ki artık anlatımda tekrara düşme hissi yaratmış. Ben bu öyküyü bir kez daha revize ettiğin zaman çok daha güzel bir metnin ortaya çıkacağına eminim. O yüzden edebi anlamda değerlendirmek istemiyorum öyküyü; benim için anlamlı, değerli ve yaratıcı bir metindi.
Canwr’un sonraki durağı nere olur, ne maceralar yaşar, meraktayım, beklemekteyim. :sweat_smile: Ben daha çok entrika, daha çok politika okumak isterim senden. :pray: Görüşürüz.

Not: Bu arada bu Canwr nasıl telaffuz ediliyor? :sweat_smile: Ben hep Can-o-vor şeklinde okuyorum ama… Doğru mu yapıyorum? Man-o-war gibi okuyorum.

1 Beğeni