Spaknios’un Ruhu

Merhaba @MuratBarisSari,

Öncelikle öykünün girişindeki yazarın notunu çok doğal bulduğumu belirtmek isterim, gülümseyerek başladım okumaya. :slight_smile:
Öyküye gelince, diğer öyküyü okuma fırsatı bulamadım. Bu romansı öykünüzü de -aslında istemememe rağmen zorunlu şartlardan dolayı- arasına ayraç bıraka bıraka son bir kaç gün içinde okudum. Bu tek solukta okuttu, okutmadı klişesi gibi algılanmasın lütfen (tırnak içinde klişe, öykünüzden geliyor :slight_smile:)
Romansı geldiği için, ara ara bırakmakta ve yeniden kaliteli zaman ayırabileceğim anda yönelmeyi tamamen olumlu olarak size aktarmak istedim.
Bitirdikten sonra ağzımda keyifli bir tat bıraktı, diğer yorumlarımda da belirtmiştim, sizin kaleminizi, anlatım dilinizi beğendiğimi. Umarım romanınızı da okuduğum günler gelir yakında. :pray:t2:

Çok ufak kelime hatalarından bahsetmeyeceğim, bunları zaten gözden kaçtığı için yapıyoruz, bilmediğimizden değil. O nedenle küçük eleştirilere girmeyeceğim. Uzun cümleleriniz keyifli, karakterler ve öykü kurgusu da bence okuyucuyu içine çekmekte başarılı.
Kültürel tur temasını da gülümseyerek okudum, yaşamış biri olarak. Sadece çömlekteki penise benzer çalışma kısmı öykü bütünlüğünde (yineleyeceğim sanırım kusura bakmayın ama) “klişe” geldi. Çoğu beceriksiz çömlek deneyimcisinin ilk karşılaşacağı +18 espri bu olacağından, bu kadar yaratıcı bir hikayede benim tek eleştirim burası olabilir.

Şimdi diğer öyküyü de okuyacağım, @ulu.kasvet yorumuna bakınca, sanıyorum lineerliği bu şekilde yakalayacağım. :slight_smile:

Yüreğinize sağlık tekrar,
Sevgiler

1 Beğeni