Spaknios’un Ruhu

Tekrar merhaba,

Zorluğundan değil, bazen beğendiğim bir kitabın da son bölümünü bekletirim, çabuk bitmesini istemediğimden :slight_smile:
Ancak fantastik tarzda yazılara sempatim olmadığı tespitinizde haklısınız. Bu arada bu platformun doğuşu bilim - kurgu / fantastik tarzda iken, benim burada olup da bu yorumu yapmam da ne kadar hakkaniyetli bilemiyorum gerçi. :smiley: Biriniz de çıkıp, “beğenmiyorsan farklı sitelere bak kardeşim” demediğiniz için de çok kibarsınız, teşekkürler :slight_smile:

Aşağıdaki yorumunuzdaki çok çok iyi yazmaktan kasıt nedir, ben de bilmiyorum açıkçası. Her türü beğenen, beğenmeyen olacaktır düşüncesindeyim. Ağdalı bir dil, buram buram edebiyat kokması da bana göre bir tarzdır. Siz yazılarınızda yaratıcılığınıza edebi ruh üflüyorsunuz. Bu da azımsanacak bir şey değil.

Bunu yazarken bile uzun ve virgüllü cümle kurmuşsunuz. :smiling_face: Ben de biraz sizin gibiyim açıkçası, o nedenle uzun cümleleri seviyorum.
Bazen kısaltınca sanki yarım kalıyor aktarmak istediğim his gibi geliyor.

Diğerini de okuduktan sonra görüşlerimi paylaşacağım.

Not: Kahramanınızın adını yazmamaya gayret ettiğim çok belli olmadı umarım, telefondan yazmaya çalışırken kendisinin adını yanlış yazma riskini alarak saygısızlık etmek istemezdim. Hala yazmıyorum, evet, yazmayacağım. :sweat_smile:

Tekrar emeğinize sağlık,
Sevgiler

1 Beğeni