Telephos'un Yarası*

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Telephos’un Yarası* – Aylık Öykü Seçkisi

image

Şafak sökerken, pamuk şekerine dönmüş sis bulutları sivri kayalıklarla çevrili sıra dağların tepesinden vadinin üzerine doğru ağır ağır yayılıyordu. Rüzgâr kemanıyla kıştan kalan serin bir ezgi çalarak geldi. Geçerken bir an durup yemyeşil çayırlarla çevrili vadiye baktı, yayının ucunu erkenci çiçeklerin başlarını uzattığı tarlaların üzerine serilmiş sisin altına sokup güzelce karıştırdı. Bir süre oralarda eğleştikten… (DEVAMI…)

Selam @Lightsky

Antik Yunan’da bir tiyatro izler gibi, Ezop’tan bir masal dinledik, kıssadan hisseyi çıkardık. :sweat_smile: Kalemine sağlık. Mitoloji ile ilgilenen biri olarak metnin içeriği ilgimi çekti; başlarda biraz zorlansam da sonradan açıldı, daha hızlı okuttu kendini. Sonu da anlamlıydı, gülümsetti. :+1: Sonraki sayılarda görüşürüz. :pray:

1 Beğeni

Selam @ulu.kasvet,
Teşekkür ederim. :blush:
Görüşmek üzere.

Merhaba,

Ellerine sağlık, öykün akıcı ve keyifli. Cümlelerinin biraz uzun olduğunu hiç düşündün mü? Bazı cümleler ikiye bölünebilir bile.

Mitolojik hikâyelere bayılırım. Böyle öykülerine mitoloji fantastik edebiyat ve uzay fanzinim CosmicZion Zine’da yer vermek isterim, düşünürsen.

Sevgiler.

1 Beğeni

Merhaba Elif,
Yorumun ve katkın için çok teşekkür ederim.
Cümlelerimin bazılarının uzun olduğunun farkındayım. Evet, ikiye bölünebilirler. Sonraki taslaklarda bazılarını genellikle değiştiriyorum.
Öykülerimin fanzininde yer almasından mutluluk duyarım. Ne zaman istersen.

Sevgiler.

Merhaba @Lightsky,

Felsefenin doğuş zamanlarındaki, antik Yunan mitlerini iliklerimde hissederek okudum öykünüzü. Beni evimde öylece otururken, o dönemlere götürdüğünüz için teşekkürler. :slight_smile: Başlangıcı bana da ağır geldi ama okumaya devam edince aktı, gitti.

Kaleminize sağlık!

1 Beğeni

Merhaba @Sercesahin,
Çok teşekkür ederim. :blush:
Görüşmek üzere.

1 Beğeni