Trinevere’nin Sarı Günleri

Tekrar merhaba Kasvet.

Öncelikle öyküne yazdığım yorumun kısalığını beğenimin büyüklüğüne bağla lütfen.

Bana gelince; beğenilerini ifade ettiğin kısımlar beni çok mutlu etti.

Bu öykü benim ilk tam anlamıyla fantastik öyküm ve bu karakterle side kick’lerinin birkaç veya daha çok öyküsünü yazıp sonra bir magnum opus olay örgüsü düşünüyorum. Bakalım, kısmet.

Uzun cümleler benim hastalığım ve inadım doğrusu yani dört satır cümleyi dörde bölmek yerine daha güzel bir dört satır yazmaya çalışıyorum ve genelde önceki ile aynı oluyor :sweat_smile:

Bu noktada arkadaşım ve gönüllü editörüm Volkan Gün’e de bir saygı duruşunda bulunmalıyım. O öykülerimi edit ederdi ve bu öykünün editlenmesinde word sorunu yüzünden sonradan aklına gelenleri iletebildi sadece. Bu arada ülke ismini de o buldu bu açıdan öykü başlığında büyük payı var. Ve son olatak onun katkılarıyla büyük bir onura da gark oldum.

Diyaloglarım normalde fena değildir. Burada bazılarının yapay kalacağını tahmin etmiştim çünkü batı kaynaklı bir fantastik oyküde bu kaçınılmazdı. Bu sebeple bir iki yerde ana karaktere bu tür hikayelerdeki klişelerden bahsettirdim.

Oksimoronluk bu öykü için ve tüm tasarladığım evren için temel olguydu. Mafya elf, ozan ve sakalsız cüce gibi. Ama bir iki ipucunu verdiğim gibi canwr sadece bir şarkıcı değil.

Sonuçta bir jack of all trades master of none durumu var ve fantastige de girişmesem olmazdı. Umarım evreni açmayı başarabilirim ve o da bir şeye benzer.

Hem detaylı hem de daha öyküler yayınlanır yayınlanmaz öyküyü yorumladığın için teşekkür ederim Kasvet.

Tekrar görüşmek dileğiyle…

Not: ilk cevabımı sildim belki görmemişsindir. Öykün de öyküm de sorunsiz görüntüleniyor.

1 Beğeni