--k1--

Merhaba @Haluk_Cevik

Ben sizin cümlelerinizi beğenen taraftayım. Bazı cümleler içinde öykü barındırıyor. Bunlardan sizin metninizde çokça vardı, dolayısıyla okuyucuya bir cümleyle kocaman bir öyküyü anlatabiliyorsunuz.

Öyküyü okuduktan sonra, yapılan yorumları da okudum ve sizin açıklamalarınızı. Okurken ben de acaba dedim @MuratBarisSari gibi, bir deneye mi tabi tutulduk :slight_smile: (Yapıştı ya bu yafta size zor çıkar :))

Sonra dedim ki acaba yazar her bir kısımda, farklı bir anlatım tarzı mı deniyor. Çünkü her bölümü yazan sanki farklıydı. Tabii farklı duygu durumlarını ortaya koymuşsunuz, paragraf da bunu anlatmış.

Benim eleştirim, ilk açıklama paragrafına olacak. Orada okuyucuyu bir beklentiye sokmuşsunuz: En ilginç olanıysa üçünün de bir şekilde havaalanları ve terminallerle ilgili olması.
Buna gerek var mıydı bilmiyorum. Ya da böylese, ilk böümün adı terminal olmayacaktı.

Terminal bölümü metnin tümüne göre zayıf kalmış, oraya hayatın küçük bir protatipini sığırmaya çalışmışsınız terminalin için ama bağlantı örnekleriniz çok yeterli gelmedi bana.

Ama diğer bölümler iyiydi. Özellikle bana göre olan Ahtapot-Talep. Açıklamanızda kontrolünü yitiren zihnin sır tutamayan doğasını okuyunca, neden bana en uygun bölüm olduğunu anladım :slight_smile:

Kolay gelsin
Müge

2 Beğeni