Yıldızlara Fısılda

Merhaba Merve, sonunda hikayenin tamamını okuyabildim baya merak etmiştim. :slight_smile: İlk okuyan kişilerden biri olduğum için kendimi şanslı sayıyorum ama bu hikayenin benim için başka bir anlamı daha var hatta belki senin için de ehehehe kimse bir şey anlamayacak yüksek ihtimalle. :slight_smile:

Hikayeni ilk okuduğumda da beğenmiştim özellikle diyaloglarını. Bu anlatım tarzını beğendiğimi söylemiştim ve zaman kaymalarını da neredeyse tamamen halletmişsin hiç de bana söylediğin gibi değil. :slight_smile: Diyalogların çok iyi olmasına rağmen betimlemelerin bana biraz az geldi ama sanırım anlatımdan dolayı çünkü ana karakter etrafı anlatmaya başlasa biraz tuhaf olabilirdi tabi o da var. Ama bu anlatım tarzı ana karaktere daha yakın olmamızı sağlamış ve bir bağ kurmamıza neden olacakmış neredeyse. Neredeyse diyorum çünkü daha bağ kuramadan hikaye bitti ama bunu kelime sınırına bağlıyorum. Yalnız bu sınıra rağmen her şey biraz çabuk oldu gibi başka şekilde dileğinin gerçekleşmesini isterdim daha aksiyonlu bir sahnede belki. Ancak hikayenin bir başı ve bir sonu olmasını sevdim.

Matruşkanın dileklere bağlanmasını sevdim. :slight_smile: Güzel bir fikir. Başıyla sonuyla güzel bir hikayeydi bana zaman olarak Viktorya dönemi İngilteresi hissi verdi her ne kadar olmasa da. Heh bir de ya Türk ya da kurgu karakterlerden yanayım söylemiştim keşke öyle olsaydı dedim okurken. :slight_smile: Özetle sevdim ve benim için anlamı da olan bir hikaye. :slight_smile: Çok şey borçluyum diyebiliriz ehehe. :slight_smile: Eline sağlık.

1 Beğeni