Zaman Büyücüsü

Dünyayı şekillendiren en ilkel gücü, gene dünyayı şekillendirmek ama bu defa tersine işletmek için kullanmak… Enteresan bir fikir.
Gene de, öyküde anlayamadığım bazı noktalar oldu. Zaman Büyücüsü’nün birilerini kurtarmaya çalıştığını sandılar sanırım? Neyden kurtaracağını sanıyorlardı? Tarih boyunca yapılan tüm hatalardan mı? Bu sorunun cevabını tam kavrayamamış olsam da okurken keyif aldım.

Daha önce paragrafları bu kadar ayrık belirlenmiş başka hiç bir öykü okumamıştım. Özellikle başlarda, her paragraf gerçekten de apayrı bir şeyi betimliyor gibiydi. Bunu bir sorun değil, yetkinlik olarak algılıyorum. Gene de, alışkanlıklardan dolayı, paragraf geçişlerinde küçük referanslar aramadım değil.

Birkaç yerde daha kısa ifade edilebilirdi dediğim cümlelere denk geldim. Tabletten yazdığım için alıntı yapamayacağım ama… Zaten hemen her yazıda ne kadar ince çalışılırsa çalışınsın böyleli şeyler olur. O yüzden, sorun değil.

Zamanın kırıldığı sekansta diğer büyücünün sözlerini hecelerle değil de rastgele bölümlemen dikkatimi çekti. Hoş bir ayrıntıydı.

Bu güzel öykü için teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni